search
Er komt meer 'Peaky Blinders' aan: "dit is nog niet het einde"
Series / Nieuws

Er komt meer 'Peaky Blinders' aan: "dit is nog niet het einde"

Schrijver Steven Knight over de Peaky Blinders-film, maar daar blijft het niet bij.

De hitserie over gangsters uit de jaren 20 en 30 eindigde vorig jaar. Fans van Peaky Blinders kunnen niet wachten om er achter te komen hoe het met Tommy Shelby (Cillian Murphy) afloopt.

Zij worden op hun wenken bediend, momenteel is immers een vervolgfilm in productie. Deze wordt gefilmd in de Digbeth Loc. Studios in Londen, en speelt zich af gedurende de Tweede Wereldoorlog.

Meer dan een film


Knight hintte er echter op dat het niet bij een film blijft. Onlangs vond namelijk de uitreiking plaats van de TRIC Awards (Television and Radio Industries Club). Hierbij viel Peaky Blinders in de prijzen in de categorie Beste Drama. Volgens Knight is "[dit] niet het einde".

Wind in de rug


De maker voegde hier het volgende aan toe: "Niemand had kunnen vermoeden dat een dramaserie over gangsters in Birmingham zoveel indruk zou maken. Sommige producties hebben de wind in de rug en beklijven, en alle betrokkenen voelen dit ook".

"Wat staat er nog meer op het programma? Dat wordt nog aangekondigd. Maar het is allesbehalve het einde," aldus de tv-veteraan. Dit klinkt ongetwijfeld als muziek in de oren van het legioen aan fans van deze hitserie.

Kijk Peaky Blinders op Netflix.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen