search
Zien deze 'Star Wars'-personages elkaar na 8 jaar eindelijk weer terug?
Series / Featured

Zien deze 'Star Wars'-personages elkaar na 8 jaar eindelijk weer terug?

Het is een hele tijd geleden dat Ahsoka en Barriss elkaar hebben gezien, maar komt er nu dan eindelijk een reünie?

Acht jaar geleden gaf Dave Filoni een voorproefje van zijn plannen voor Ahsoka Tano en Barriss Offee in het Star Wars-universum.

Hun vriendschap ging aan diggelen toen Offee ervoor zorgde dat Ahsoka werd beschuldigd voor het opblazen van de Jedi Temple in Star Wars: The Clone Wars. Helaas werd de serie kort na de uitzending geannuleerd, waardoor Offee en Ahsoka met onafgemaakte zaken achterbleven.

Reünie in zicht?


Maar misschien krijgt Filoni nu eindelijk de kans om alles recht te zetten tussen de twee personages in de aankomende Ahsoka-serie.Tijdens een Star Wars-panel in 2015 kreeg Filoni namelijk een vraag over het lot van Barriss Offee, nadat hij het personage had gered van de dood zodat ze later nog kon terugkeren.

Andere plannen


Dit was het antwoord van Filoni: "In het oorspronkelijke script stierf Barriss aan het einde van de aflevering. Ze blies haar gevangeniscel op, samen met zichzelf… Maar ik wilde niet dat Barriss zo eindigde, dus ik heb dat deel geschrapt."

Daarna zei hij nog: "Ik had plannen voor Barriss, en dat heb ik nog steeds… Ontmoeten Ahsoka en Bariss elkaar ooit weer? Dat is een geweldige vraag. Het zou een fantastisch verhaal zijn, maar niet eentje die we vandaag gaan vertellen."

Logische keuze


Filoni heeft het personage van Barriss acht jaar lang weten te behouden, waardoor ze de kans heeft gekregen om in een nieuw verhaal op te duiken.

De personages hebben elkaar niet meer gezien in de rest van The Clone Wars of Star Wars Rebels, en daardoor lijkt het zeer waarschijnlijk dat ze een reünie gaan krijgen in Ahsoka.Stream Ahsoka vanaf augustus op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen