search
Prime Video toont eerste beelden van aangrijpende nieuwe serie met 'Avatar'-ster Sigourney Weaver

Prime Video toont eerste beelden van aangrijpende nieuwe serie met 'Avatar'-ster Sigourney Weaver

Het belooft een mysterieuze en spannende serie te worden vol met intrigerende familieperikelen.

Glenn Walsh
Binnenkort komt Prime Video met de nieuwe serie The Lost Flowers of Alice Hart. In aanloop naar de première komt de streamingdienst van Amazon nu met de eerste officiële trailer.

De nieuwe serie zal op 4 augustus in première gaan waarvan de eerste drie afleveringen van het seizoen gelijk beschikbaar zijn. Daarna komt er wekelijks een nieuwe aflevering uit over het tragische verhaal van een meisje dat haar familie verliest.

Drama in de Australische outback


Het nieuwe The Lost Flowers of Alice Hart is gebaseerd op de gelijknamige roman uit 2018 van schrijfster Holly Ringland en draait om Alice Hart, haar familie en hun familieperikelen op het Australische platteland.

De 9-jarige Alice verliest door een mysterieuze brand haar beide ouders en wordt genoodzaakt om bij haar oma June te gaan wonen, waar ze gaandeweg steeds meer geheimen ontdekt over de geschiedenis van haar familie.

Sterrencast van formaat


Prime Video maakt in de nieuwe serie ruimte voor nieuw talent en trekt het grote namen aan. Zo zijn er rollen voor Asher Keddie, Leah Purcell, Alycia Debnam-Carey en natuurlijk Sigourney Weaver als oma June Hart.Kijk vanaf 4 augustus naar het nieuwe The Lost Flowers of Alice Hart op Prime Video.

Aanbevolen artikelen