search
Betoverend mooie 'Yennefer' uit 'The Witcher' schrok zich kapot van dit nieuws
Series / Nieuws

Betoverend mooie 'Yennefer' uit 'The Witcher' schrok zich kapot van dit nieuws

Het vertrek van Henry Cavill houdt de gemoederen nog altijd bezig bij 'The Witcher'.

De grote ster Anya Chalotra die Yennefer speelt in The Witcher heeft zich uitgelaten over het vertrek van Henry Cavill uit de succesvolle serie. Eind vorig jaar kondigde de acteur aan dat hij na seizoen 3 niet langer Geralt of Rivia zal spelen en dat de rol zal worden overgenomen door Liam Hemsworth.

Cavill deelde destijds een verklaring waarin hij de fans bedankte voor hun steun, maar heeft nooit een exacte reden voor zijn vertrek genoemd.

Trouw aan de romans?


Er zijn daardoor de nodige speculaties ontstaan dat zijn vertrek te maken heeft met een meningsverschil dat hij had met showrunner Lauren Schmidt Hissrich. Sommigen suggereerden dat Cavill en Hissrich botsten over hoe trouw de serie was aan de romans van Andrzej Sapkowski.

Chalotra heeft aangegeven dat het zo niet in elkaar steekt "Als we allemaal op de set zijn, zijn we toegewijd om deze personages te spelen en ze op de beste manier tot leven te brengen. En dat is precies wat ik elke dag voelde van Henry."

Onprettige verrassing


Chalotra vertelde wel dat Cavill zijn vertrek echt als een onprettige verrassing kwam: "Dat nieuws was moeilijk te accepteren omdat hij familie is. We zijn al vijf jaar samen. Dus als iemand vertrekt nadat hij zo lang met ons heeft gewerkt, zullen we dat verlies voelen."

Op de vraag of zij Liam Hemsworth al gesproken heeft, gaf ze aan: "Ja, gewoon via e-mail, een bericht van steun toen het nieuws naar buiten kwam". Ze gaf aan Hemsworth nog niet te hebben ontmoet.

Bekijk op instagram


Kijk de serie op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen