Heel veel details 'Legends of Tomorrow'

Heel veel details Legends of Tomorrow

We leren meer over Hawkman, Booster Gold en de toon van de serie.

Jim Pedd, 10 augustus 2015 15:11

In een uitgebreid interview met The Hollywood Reporter vertelden showrunner Phil Klemmer en uitvoerend producent Marc Guggenheim een boel over wat we mogen verwachten van het eerste seizoen van The CWs Legends of Tomorrow. Het blijkt dat er een heleboel mis is met de personages die een rol spelen in de show en dat een aantal van hen het einde niet zal halen.
”Sommigen halen het einde van de reis niet,” aldus Klemmer. Belangrijk daarin is dat ”het heden zo verpest en onbewoonbaar voor deze personages is, dat ze letterlijk op een ruimteschip moesten stappen en naar een andere tijd moesten reizen, om maar niet vermoord te worden.”

De toon
Toch zal de serie geen te duistere toon krijgen. ”Er zijn elementen van Keith Giffen en J.M. DeMatteis’ Justice League International,” vertelde Guggenheim. Die comicreeks is redelijk komisch en dus niet alleen maar duister. Voor de lezer die daar niet bekend mee is; Je zou de toon van Legends goed kunnen vergelijken met die van de film Ocean’s Eleven.

Over Hawkman & Hawkgirl
Hawkman beleeft zijn debuut in Arrow en The Flash en is al meermaals gereïncarneerd. In de show is hij meer dan 5.000 jaar oud. We leren veel over zijn oorsprongsverhaal, maar meer over dat van Hawkgirl. ”Je zult een duidelijk beeld krijgen van haar oorsprongsverhaal en zelfs een kans krijgen het te zien.”

Booster Gold komt er niet in voor
Het personage is de vader van Rip Hunter, die de gebeurtenissen van Legends in gang zet. Booster komt echter niet in de serie voor. ”Ik zou willen dat ik hem kon teasen, maar dan zou je een lange, lange tijd moeten wachten om hem te zien in onze serie,” vertelde Klemmer over Booster Gold. ”Misschien heeft mengrotere plannen voor hem.”


Bron: THR

Lees meer over: legends of tomorrow, the cw, dc comics, toon, marc guggenheim, phil klemmer, hawkman, hawkgirl, arrow, the flash, rip hunter, booster gold

Informatie over de serie: Legends of Tomorrow

Populair nieuws