search
Deze scène in 'The Bear' werd "toch wel wat gevaarlijk" volgens deze ster
Series / Nieuws

Deze scène in 'The Bear' werd "toch wel wat gevaarlijk" volgens deze ster

"Ik ben een enorme fan van Bob, hij is echt perfect gecast"

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Jon Bernthal, ster van 'The Bear' seizoen 2, bespreekt hoe zijn ongemakkelijk spannende scène met Bob Odenkirk een beetje gevaarlijk werd.

De twee acteurs delen het scherm in de kerstaflevering van The Bear seizoen 2. Bernthal keert, in een flashback, terug als Mikey Berzatto, de overleden broer van Carmy (Jeremy Allen White) en Sugar (Abby Elliott), terwijl Odenkirk zijn debuut maakt als oom Lee.

De vroege vijandigheid tussen Lee en Mikey leidt later tot een explosie aan de eettafel, waarbij Mikey opstandig een vork naar Lee gooit.Een beetje gevaarlijk


In een interview met Variety praat Bernthal over hoe de scène met Odenkirk "een beetje gevaarlijk" werd.

"De kracht van een ensemble, zoals de kracht van theater, is dat je iedereen aan tafel ziet zitten en is dan gewoon topklasse," vertelt Bernthal.

"De spanning wordt in de kamer gecreëerd. Het was super spannend daarbinnen, omdat iedereen kwam om te spelen en iedereen echt weet wat ze doen.

En het materiaal is zo prachtig,"
vertelt de acteur, die binnenkort ook weer te zien zal zijn als The Punisher in Marvel's Daredevil: Born Again.Bob Odenkirk


"Ik ben een enorme fan van Bob. Hij is echt een perfecte keuze [voor oom Lee]. Hij was zo bereid om op me af te komen, en vice versa!" zegt Bernthal enthousiast.

"Als je zo'n omgeving hebt, is iedereen bereid om een beetje gevaarlijk te zijn, omdat er zoveel vertrouwen is," aldus Bernthal.Echt zeldzaam


"Er is zoveel liefde en iedereen is zo toegewijd. Het doel wordt dan; oké, hoe kan ik deze persoon choqueren? Hoe kan ik deze persoon bang maken? Hoe kan ik iets doen wat ze nooit zullen verwachten?" vertelt de acteur.

Hoe kan ik mezelf verliezen in dit? Wanneer je een sfeer creëert die ongelooflijk creatief en ongelooflijk veilig is, is gevaar niet moeilijk te vinden.

"Het was echt leuk! Het was als geweldig theaterwerk, en dat is echt zeldzaam,"
vindt Bernthal.Seizoen 2 van The Bear kun je nu bingen op Hulu en Disney+.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen