search
Deze acteur smeekte om een rol in 'The Bear' seizoen 2
Series / Nieuws

Deze acteur smeekte om een rol in 'The Bear' seizoen 2

Er zitten behoorlijk wat grote namen in het tweede seizoen van The Bear, maar één acteur moest letterlijk smeken om zijn rol te krijgen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het tweede seizoen van hitserie The Bear werd door zowel critici als kijkers in de Verenigde Staten extreem positief ontvangen, maar ook ander acteurs zijn er heel wat fans van de serie.

Een van die fans is Will Poulter (Midsommar, Guardians of the Galaxy Vol. 3, die er alles aan deed om een rol te bemachtigen in het tweede seizoen.

Poulter zei er het volgende over tijdens een recent gesprek met Variety:

"Ik heb ze gebeld en ze letterlijk gesmeekt om mee te mogen spelen. Ik vroeg of ik Chris Storer mocht ontmoeten en gaf door dat ik een grote fan van zijn werk was, maar dan vooral van The Bear.

Hij was zo aardig om mij de rol van Luca te laten spelen. En dat heeft mijn leven veranderd als ik eerlijk ben. Ik heb altijd al een chefkok willen spelen op tv.Ik heb ontzettend veel respect voor chefs en de mannen en vrouwen in die wereld. De hele maatschappij leeft of valt bij de voedselindustrie, en we denken daar nooit bewust over na."

The Bear seizoen 2 is vanaf augustus in Nederland te streamen via Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen