search
Daryl Dixon wordt gebrandmerkt in mysterieuze 'The Walking Dead' spin-off teaser
Series / Nieuws

Daryl Dixon wordt gebrandmerkt in mysterieuze 'The Walking Dead' spin-off teaser

Nog even en dan keert Daryl Dixon terug. Check hier een teaser van de spin-off over dit The Walking Dead-personage.

In een mysterieuze teaser van The Walking Dead spin-off Daryl Dixon zien we hoe het titulaire hoofdpersonage gebrandmerkt wordt door een non. Check het hieronder!

Norman Reedus hintte naar een "religieus sfeertje" voor zijn The Walking Dead spin-off, die vooralsnog simpelweg Daryl Dixon heet. Wat hij niet benoemde, is dat zijn personage gebrandmerkt zou worden door nonnen!

The Walking Dead: Daryl Dixon-teaser


Maar dat is precies wat er gebeurt in een kort maar krachtige nieuwe teaser van de serie. Waar en waarom dit gebeurt is onduidelijk, maar Daryl Dixon ontsnapt er niet aan.

Daryl Dixon speelt zich af in een post-apocalyptische versie van het Franse Marseille, waar Daryl is beland. Hij weet niet hoe, hij weet niet waarom. Terwijl hij een plan bedenkt om naar huis te gaan komt hij enkele verrassingen tegen.



The Walking Dead: Daryl Dixon-releasedatum


Daryl Dixon is een van de vele The Walking Dead spin-offs die dit jaar verschijnt. Momenteel loopt Dead City, een spin-off over Negan en Maggie in Manhattan, terwijl later dit jaar ook Rick en Michonne een eigen serie krijgen.

Daryl Dixon staat voor de herfst van 2023 op de planning. Waarschijnlijk zullen de zes afleveringen van dit eerste seizoen daarom in oktober en november verschijnen.

Het is nog niet duidelijk of de serie vanaf dag één in Nederland te zien is. Dit geldt bijvoorbeeld niet voor Dead City. De elf seizoenen van The Walking Dead zijn gelukkig wel allemaal in Nederland te zien, op Disney Plus.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen