search
Geniet van deze spin-off zonder 'The Walking Dead' te hebben gezien
Series / Interview

Geniet van deze spin-off zonder 'The Walking Dead' te hebben gezien

Voor veel spin-offs van 'The Walking Dead' heb je al enige voorkennis nodig om het verhaal te volgen, maar die nieuwe spin-off over Daryl Dixon is meer een losstaand verhaal.

Regisseur Greg Nicotero heeft aangegeven dat de nieuwe spin-off The Walking Dead: Daryl Dixon meer een op zichzelf staand verhaal is. De spin-off is dus ook te volgen zonder alle voorgaande The Walking Dead-series te hebben gezien.

Het verhaal speelt zich af na alle gebeurtenissen van The Walking Dead, waarbij we Daryl zien aanspoelen in Frankrijk, zonder dat hij weet hoe hij daar is beland en we zien hoe Daryl een weg terug probeert te vinden naar Virginia.

Nieuwe aanpak


In een recent interview met Entertainment Weekly heeft Nicotero onthuld dat het verhaal van de nieuwe spin-off het meest op zichzelf staat binnen de franchise.Daarnaast hint Nicotero dat ze de wereld op een nieuwe manier gaan verkennen in The Walking Dead: Daryl Dixon. Bekijk zijn uitspraak hieronder.

Losstaand verhaal


"Dit is waarschijnlijk de meest op zichzelf staande serie die je ooit zult krijgen. Het doel is niet alleen om Daryl te zien in exotische en nieuwe locaties, maar ook om een volledig andere wereld te verkennen. Dat is zeker geen herhaling van hetzelfde," begint Nicotero.

Daarna zegt hij nog: "Onze serie introduceert nieuwe personages, nieuwe thema's en is een spannende uitbreiding van het genre, wat een verrassing zal zijn voor alle liefhebbers van dit soort verhalen en voor iedereen die meer wil zien."Stream The Walking Dead op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen