search
Krijgen Sydney en Carmy dan eindelijk een relatie in 'The Bear'?
Series / Interview

Krijgen Sydney en Carmy dan eindelijk een relatie in 'The Bear'?

Er hangt een zekere spanning tussen Carmy en Sydney, maar krijgen de twee ooit echt een relatie?

Molly Gordon, bekend van haar rol als Claire in The Bear, bespreekt de mogelijkheid van een romantische relatie tussen Sydney en Carmy.

In de serie volgen we het leven van Carmy, een jonge chef-kok die worstelt met de uitdagingen van het runnen van zijn eigen restaurant. Een van deze uitdagingen is misschien wel de zekere spanning die tussen hem en Sydney hangt.

Kans op meer


In een recent interview met The Hollywood Reporter vertelde Gordon dat ze de dynamiek tussen de twee personages geweldig vindt, maar dat ze geen liefdesrelatie voor hen ziet.



Op dit moment hebben Carmy en Sydney een platonische relatie, maar Gordon laat weten dat ze het interessant zou vinden als er meer tussen hen gebeurt. Bekijk haar uitspraak hieronder.

Intense dynamiek


"Ik vind echt dat Carmy en Sydney een waanzinnige dynamiek hebben op het scherm," Begon Gordon. "Het is echt een eerbetoon aan Chris, Ayo en Jeremy dat ze iets zo gepassioneerd kunnen neerzetten."

Daarna vervolgde ze: "Ik weet niet precies hoe het allemaal zal verlopen, maar we hebben allemaal wel eens van die typische relaties waarbij je je afvraagt: gaan ze ervoor of niet? Soms zijn het gewoon mensen waarmee je alles deelt behalve het romantische aspect."

Ze sloot af met: "Ik ben wel nieuwsgierig. Ik ga mee op deze reis met de fans. Ik vind het echt te gek dat je zo'n intense en sensuele dynamiek op het scherm kunt zien, zelfs zonder dat het romantisch is."



Bekijk alle afleveringen van The Bear op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen