search

Ons nieuws van maandag 10 juli 2023

Recensie Prime Video-serie 'The Horror of Dolores Roach'
Recensie

Recensie Prime Video-serie 'The Horror of Dolores Roach'

Een bloederige serie om je vingers bij af te likken.

Regie: Hiromi Kamata, Eduardo Sánchez, America Young, e.a. | Cast: Justina Machado (Dolores Roach), Alejandro Hernandez (Luis), K. Todd Freeman (Jeremiah), Kita Updike (Nellie), Ilan Eskenazi (Jonah Pearlman), e.a. | Afleveringen: 8 | Speelduur: 26-34 minuten | Jaar: 2023

Na zestien jaar in de gevangenis te hebben gezeten komt Dolores Roach vrij en krijgt onderdak van haar oude vriend Luis. In de kelder van zijn empanadawinkel geeft Dolores massages, waardoor ze al snel bekend komt te staan als Magic Hands. Ze heeft echter een kwaadaardige kant die ervoor zorgt dat ze haar magische handen ook voor andere doeleinden gebruikt. Nadat ze de huisbaas om zeep heeft geholpen bedenkt Luis een wel erg buitensporige manier om van het lichaam af te komen: hij verwerkt het in zijn empanada's. Tot hun verbazing slaat het mensenvlees goed aan bij de bezoekers.

The Horror of Dolores Roach is absoluut een verademing. Waar veel films en series tegenwoordig schoonheid als norm lijken te hebben, gaat deze serie vol voor al het lelijke dat de mensheid te bieden heeft. Niets wordt aan het oog onttrokken en wegkijken is geen optie. Wanneer je nog aan het bijkomen bent van de eerste ijzingwekkende moord, belandt het volgende slachtoffer alweer op de stapel. De makers nemen de kijker duidelijk serieus en tonen alle ellende die met deze moordpraktijken gepaard gaan.

Door instructieboeken als Save the Cat! krijgen veel beginnende scenaristen tegenwoordig met de paplepel ingegoten dat een hoofdpersonage sympathie moet oproepen. Kijkers zouden namelijk moraalridders zijn die dubieuze keuzes van protagonisten direct afkeuren. The Horror of Dolores Roach levert het bewijs dat dit een grote misvatting is. Mensen houden juist van hoofdpersonen die een beetje schuren, zolang we ons maar er maar enigszins in kunnen verplaatsen. We haten Dolores dan ook niet wanneer ze het ene na de andere personage de mond snoert. Integendeel. Go Dolores!

Het lijkt dan ook eindelijk weer mogelijk om te wroeten in de duistere krochten van de mens. Sinds de film Raw in 2016 kijkers shockeerde, hebben nepbloedleveranciers het steeds drukker met hun werk. Het bloed gutst weer ouderwets tegen het beeldscherm zoals in de hoogdagen van het slashergenre in de jaren tachtig. Met een maatschappij waarin alles wordt afgewogen en een steeds softer wordend Hollywood heb je series als deze nodig om te laten zien dat het leven niet altijd rooskleurig is.

Het verhaal wordt verteld met behulp van een voice-over die in de eerste aflevering op creatieve wijze wordt geïntroduceerd. Waar dit middel vaak een veilige, simplistische keuze is voor het vocaliseren van iemands innerlijk, voegt het in deze serie een extra smaakje toe. Deze voice-over plaatst ons niet alleen in het hoofd van Dolores, maar voorziet het verhaal ook van een humoristische ondertoon Want hoewel de serie volop ellende bevat, zorgen de personages en hun wereld ook voor een flinke dosis humor.

Dat de afleveringen zelden langer dan dertig minuten zijn, was waarschijnlijk een flinke uitdaging voor de makers. Er is namelijk tijd nodig om Dolores' bloederige daden voldoende te rechtvaardigen. Tijd voor het neerzetten van een achtergrondverhaal, zodat de kijker zich zodanig met Dolores kan identificeren dat deze haar mogelijk haar gruweldaden kan vergeven. De makers zijn hier op knappe wijze in geslaagd, al zou een langere speelduur wellicht voor wat extra diepgang kunnen zorgen, waar het nu enigszins aan ontbreekt. Het is daarom duimen voor een tweede seizoen, zolang je de daarvoor benodigde vingers nog hebt...

★★★★☆

The Horror of Dolores Roach is te zien bij Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze mysterieuze serie had eigenlijk gewoon na één seizoen moeten eindigen
Series / Nieuws

Deze mysterieuze serie had eigenlijk gewoon na één seizoen moeten eindigen

Het originele plan van David Lynch en Mark Frost was om de moordenaar van Laura Palmer nooit te onthullen.

Er zijn series die van seizoen tot seizoen op hetzelfde niveau blijven en er zijn series die met elk seizoen beter worden. Maar er zijn ook series waarvan de kwaliteit na het hoogtepunt van het eerste seizoen achteruit gaat. De iconische serie Twin Peaks is daar helaas een voorbeeld van.

Veel Twin Peaks-fans ontkennen het liefste het bestaan van het tweede seizoen. Voor hen heeft het seizoen gewoon maar één seizoen: het eerste. Maar na het succes van dit eerste seizoen wilde ABC de serie voortzetten.

Moord opgelost


Een van de voorwaarden voor het tweede seizoen was de onthulling van de moordenaar van Laura Palmer. Dat was vooral een eis van fans. Daar kwamen ze later wel op terug, want het tweede seizoen bleek een veel minder groot succes dan het eerste.

David Lynch was niet erg enthousiast over deze plannen, maar onder druk van het netwerk werd de moordenaar onthuld. Nadat het mysterie van Twin Peaks was opgelost, trok Lynch zich een tijdje terug uit het maken van de serie.

Derde seizoen


Gastregisseurs namen zijn plaats in voor de meeste afleveringen van seizoen 2. En dat was te merken. Nu de moord was opgelost, was de serie gewoon minder intrigerend. En zonder Lynch werd hier ook geen goede oplossing op gevonden.Na het tweede seizoen stopte de serie dan ook voor een lange tijd. Maar niet voor eeuwig, want in 2017 kwam er een derde seizoen uit. Een stuk later dan de eerste twee seizoenen, die in 1990 en 1991 te zien waren. Het derde seizoen werd wel in zijn geheeld geregisseerd door Lynch en Mark Frost. Alle seizoenen van Twin Peaks zijn te zien op SkyShowtime.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Een vreemde ontmoeting met een verrassende fan: Jenna Ortega's raarste fanmoment
Series / Nieuws

Een vreemde ontmoeting met een verrassende fan: Jenna Ortega's raarste fanmoment

Jenna Ortega herinnert zich deze vreemde ontmoeting met een fan nog heel erg goed.

Bekende acteurs hebben wel vaker ontmoetingen met hun fans. De ene ontmoeting is echter de andere niet en soms gebeuren er rare dingen. Ook Jenna Ortega weet nog een vreemde ontmoeting die ze had met een fan.

Sinds het debuut van Wednesday is de actrice uitgegroeid tot een echte beroemdheid. Ortega heeft een indrukwekkende filmografie met projecten zoals Beetlejuice 2, Scream en X.

Een verrassende ontmoeting


Ortega vertelde onlangs aan The Hollywood Reporter dat ze zeker wel vreemde ontmoetingen met fans heeft gehad. Volgens Ortega is het publiek van Wednesday heel erg breed qua leeftijd: "het zijn oudere mensen en jongere mensen".In het voorbeeld dat ze noemde werd ze herkend door haar stewardess, maar dat is nog niet alles. De enthousiaste fan liet Ortega haar haar zien. Het zat "in twee vlechten en ze deed haar pony naar beneden", precies zoals bij Wednesday.

Te zien op Netflix


Wednesday is te streamen op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Maggie vecht voor haar leven in de nieuwe 'The Walking Dead: Dead City' teaser
Series / Nieuws

Maggie vecht voor haar leven in de nieuwe 'The Walking Dead: Dead City' teaser

De nieuwe teaser van The Walking Dead: Dead City plaagt bloedstollende gebeurtenissen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De nieuwe trailer voor aflevering 5 van The Walking Dead: Dead City is uit. De teaser plaagt de heftige gebeurtenissen van aflevering 4.

Aflevering 4 eindigde met de aanval op de arena van The Croat, terwijl Maggie de rest van de rebellengroep het riool inleidde. Dit was de oplossing voor de hinderlaag van the Croat met een Walker-horde in de arena.

De teaser


Nu is er een nieuwe teaser uitgebracht voor de volgende aflevering die de nasleep van de gevaarlijke aanval onthult. De teaser laat al meteen zien hoe Maggie zich in een hele riskante situatie bevindt.

Terwijl de gevangengenomen Negan namelijk Perlie’s vertrouwen probeert te winnen, moet Maggie vechten voor haar leven. Ze staat namelijk oog in oog met een enorme Walker die bestaat uit meerdere zombies in het riool.

Nieuw personage


De teaser plaagt ook het mysterieuze nieuwe personage van Ozark-ster Lisa Emery.

Bekijk hieronder de teaser en stream The Walking Dead: Dead City op Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie Prime Video-serie 'Deadloch'
Recensie

Recensie Prime Video-serie 'Deadloch'

Wat als Broadchurch een Australische komedie was? Deadloch beantwoordt die vraag.

Regie: Ben Chessell, Beck Cole, Gracie Otto | Cast: Kate Box (Dulcie Collins), Madeleine Sami (Eddie Redcliffe), Alicia Gardiner (Cath York), Nina Oyama (Abby Matsuda), Hollie Austin (Skye O'Dwyer), Tom Ballard (Sven Alderman), Duncan Fellows (Ray McLintock), Pamela Rabe (Margaret Carruthers), e.a. | Afleveringen: 8 | Speelduur: 56-65 minuten | Jaar: 2023

De makers van Deadloch dachten dat Broadchurch een komedie was, omdat Olivia Colman erin speelde. Dat klopte zeker niet, maar gaf hun wel het idee om een komische draai te geven aan het detectivegenre. Detectiveseries zijn vaak tranentrekkers, maar Deadloch zal de kijker eerder laten huilen van het lachen. Die kijker zal wel even moeten doorzetten bij de eerste paar afleveringen, want de humor kan even wennen zijn, maar wordt daarna beloond met een mysterie vol spannende én grappige plotwendingen.

In het fictieve Tasmaanse dorpje Deadloch is Kevin de zeeleeuw de grootste zorg voor detective Dulcie Collins, totdat plotseling het lichaam van een man op het strand aanspoelt. Voor het oplossen van deze zaak krijgt Dulcie hulp van detective Eddie Redcliffe uit Darwin, die letterlijk níets serieus neemt. Wanneer er meer lichamen aanspoelen, moeten de vrouwen samenwerken om te ontdekken wie de moordenaar is voordat in Deadloch geen man meer overblijft.

Deadloch is gemaakt door Australische komieken Kate McCartney en Kate McLennan. Wie bekend is met Australische komedie weet dat dit een nogal botte vorm van humor betreft. Dat is ook zeker het geval bij Deadloch, maar deze serie doet er met flink wat naakt en een nog grotere dosis scheldwoorden een aardig schepje bovenop. De overdreven humor zal niet voor iedereen zijn weggelegd, maar zorgt er wel voor dat de zware scènes minder hard aankomen.

Misdaadseries staan bekend om de bijzondere dynamiek tussen de detectives, maar de eerste afleveringen zijn moeilijk door te komen vanwege detective Redcliffe. Zij is in het begin zó over de top dat ze de serie alle geloofwaardigheid ontneemt. Zodra ze zich minder afzet tegen Dulcie wordt Deadloch een stuk aangenamer om te bekijken. Veel personages komen in het begin over als karikaturen, maar gaandeweg zal de kijker inzien dat ze dat niet zijn. Dit is te danken aan de balans tussen komedie en drama, maar ook de sterke cast.

Deadloch is een aanrader voor fans van detectiveseries, vanwege de frisse kijk op het genre. Dat beide detectives vrouwen zijn zorgt ook voor originele verhaallijnen. Wie nieuwsgierig is naar het genre, maar series als Broadchurch te beladen vindt, kan Deadloch een kans geven. Aangezien de laatste tijd veel series al na hun eerste seizoen worden stopgezet, is het belangrijk om te melden dat het grote mysterie wordt opgelost. De serie maakt wel duidelijk dat er meer te vertellen is over de hilarische personages van Deadloch, maar misschien niet ín Deadloch...

★★★★☆

Deadloch is te zien bij Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead: Dead City' hint op de terugkeer van oude personages met onverwachte cameo
Series / Nieuws

'The Walking Dead: Dead City' hint op de terugkeer van oude personages met onverwachte cameo

Dit overleden personage dook ineens op in de nieuwste aflevering.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De hitserie The Walking Dead: Dead City had een hele verrassende cameo die veel betekent voor de rest van de serie. De cameo onthult namelijk hoe de franchise oude en fan favoriete personages terug gaat brengen.

In The Walking Dead: Dead City aflevering 4 maakte Simon ineens een cameo (Steven Ogg). Dit was vooral opvallend, omdat zijn verhaal eindigde in The Walking Dead seizoen 8.

Meer oude personages


De onderbevelhebber vocht namelijk in de All-Out-War, waar hij op memorabele wijze aan zijn einde kwam. Hoe zit hij dan toch in The Walking Dead: Dead City?

De nieuwe serie brengt oude personages terug via flashbacks! De flashback in aflevering één gaf meer inzicht in het verleden van Negan en ook Simon keerde terug door middel van een flashback.

De flashbacks


We hebben al heel veel gezien in de franchise, maar sommige interacties tussen personages moeten buiten beeld gebeurd zijn. Deze interacties kunnen nu goed onderzocht worden in de flashbacks.

Bekijk hieronder de trailer en stream The Walking Dead: Dead City op AMC.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Daryl Dixon wordt gebrandmerkt in mysterieuze 'The Walking Dead' spin-off teaser
Series / Nieuws

Daryl Dixon wordt gebrandmerkt in mysterieuze 'The Walking Dead' spin-off teaser

Nog even en dan keert Daryl Dixon terug. Check hier een teaser van de spin-off over dit The Walking Dead-personage.

In een mysterieuze teaser van The Walking Dead spin-off Daryl Dixon zien we hoe het titulaire hoofdpersonage gebrandmerkt wordt door een non. Check het hieronder!

Norman Reedus hintte naar een "religieus sfeertje" voor zijn The Walking Dead spin-off, die vooralsnog simpelweg Daryl Dixon heet. Wat hij niet benoemde, is dat zijn personage gebrandmerkt zou worden door nonnen!

The Walking Dead: Daryl Dixon-teaser


Maar dat is precies wat er gebeurt in een kort maar krachtige nieuwe teaser van de serie. Waar en waarom dit gebeurt is onduidelijk, maar Daryl Dixon ontsnapt er niet aan.

Daryl Dixon speelt zich af in een post-apocalyptische versie van het Franse Marseille, waar Daryl is beland. Hij weet niet hoe, hij weet niet waarom. Terwijl hij een plan bedenkt om naar huis te gaan komt hij enkele verrassingen tegen.The Walking Dead: Daryl Dixon-releasedatum


Daryl Dixon is een van de vele The Walking Dead spin-offs die dit jaar verschijnt. Momenteel loopt Dead City, een spin-off over Negan en Maggie in Manhattan, terwijl later dit jaar ook Rick en Michonne een eigen serie krijgen.

Daryl Dixon staat voor de herfst van 2023 op de planning. Waarschijnlijk zullen de zes afleveringen van dit eerste seizoen daarom in oktober en november verschijnen.

Het is nog niet duidelijk of de serie vanaf dag één in Nederland te zien is. Dit geldt bijvoorbeeld niet voor Dead City. De elf seizoenen van The Walking Dead zijn gelukkig wel allemaal in Nederland te zien, op Disney Plus.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Krijgen Sydney en Carmy dan eindelijk een relatie in 'The Bear'?
Series / Interview

Krijgen Sydney en Carmy dan eindelijk een relatie in 'The Bear'?

Er hangt een zekere spanning tussen Carmy en Sydney, maar krijgen de twee ooit echt een relatie?

Molly Gordon, bekend van haar rol als Claire in The Bear, bespreekt de mogelijkheid van een romantische relatie tussen Sydney en Carmy.

In de serie volgen we het leven van Carmy, een jonge chef-kok die worstelt met de uitdagingen van het runnen van zijn eigen restaurant. Een van deze uitdagingen is misschien wel de zekere spanning die tussen hem en Sydney hangt.

Kans op meer


In een recent interview met The Hollywood Reporter vertelde Gordon dat ze de dynamiek tussen de twee personages geweldig vindt, maar dat ze geen liefdesrelatie voor hen ziet.Op dit moment hebben Carmy en Sydney een platonische relatie, maar Gordon laat weten dat ze het interessant zou vinden als er meer tussen hen gebeurt. Bekijk haar uitspraak hieronder.

Intense dynamiek


"Ik vind echt dat Carmy en Sydney een waanzinnige dynamiek hebben op het scherm," Begon Gordon. "Het is echt een eerbetoon aan Chris, Ayo en Jeremy dat ze iets zo gepassioneerd kunnen neerzetten."

Daarna vervolgde ze: "Ik weet niet precies hoe het allemaal zal verlopen, maar we hebben allemaal wel eens van die typische relaties waarbij je je afvraagt: gaan ze ervoor of niet? Soms zijn het gewoon mensen waarmee je alles deelt behalve het romantische aspect."

Ze sloot af met: "Ik ben wel nieuwsgierig. Ik ga mee op deze reis met de fans. Ik vind het echt te gek dat je zo'n intense en sensuele dynamiek op het scherm kunt zien, zelfs zonder dat het romantisch is."Bekijk alle afleveringen van The Bear op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze intense oorlogsfilm zit dichterbij de waarheid dan we dachten
Films / Video/clip/featurette

Deze intense oorlogsfilm zit dichterbij de waarheid dan we dachten

De film 'Black Hawk Down' is beoordeeld door een expert op het gebied van stedelijke oorlogsvoering. De film krijgt hoge cijfers voor zijn trouwheid aan de realiteit.

Ridley Scott's Black Hawk Down wordt geprezen voor de realistische weergave van de gevechten die er in te zien zijn. De film werd in 2001 uitgebracht en kan je nu zien bij Netflix.

In een recente analyse voor Insider haalde John Spencer, expert in stedelijke oorlogvoering, de film van Scott uit elkaar en gaf deze hoge cijfers voor het vasthouden aan de waarheid als het gaat om de manieren van vechten. De film krijgt niet alleen van de expert hoge cijfers, ook wist de film aan de kassa een brutowinst binnen te slepen van $173 miljoen.

Synopsis van de film


Black Hawk Down vertelt het waargebeurde verhaal van een rampzalige Amerikaanse militaire aanval op Mogadishu, Somalië, waarbij een Black Hawk-helikopter neerstort in vijandelijk gebied. Dit alles leidt tot een wanhopig gevecht in het midden van de stad. We zien Josh Hartnett, Ewan McGregor, Tom Sizemore, Eric Bana en William Fichtner.

Wat was er zo realistisch?


De expert spreekt onder andere over de slag om Mogadishu. Hij geeft aan dat als hij deze slag niet zou kennen, hij ook zou zeggen dat het niet realistisch is, dat er honderden mensen op een kleine eenheid schieten, maar dat is echt wat er gebeurde. Alles was behoorlijk nauwkeurig, maar er is veel kritiek geweest op dit onderdeel van de film en de weergave van de Somaliërs en de context van wat er gebeurde in Mogadishu.

De straat oversteken kan een van de meest kwetsbare dingen van stedelijke oorlogsvoering zijn. Er zijn veel hoeken, ramen, deuropeningen waar je rekening mee moet houden. Dus leren we dingen als rook naar buiten gooien zodat mensen je niet kunnen zien en een voor een gaan en de snelheid waarmee je gaat.Intense ervaring


Black Hawk Down pakt op IMDb een mooie 7.7/10. Op Rotten Tomatoes scoort de film onder de critici 77%. Onder het publiek doet hij het nog beter met 88%. "'Black Hawk Down' is een intense, viscerale ervaring. Het ene moment is het gruizige actie en het volgende moment diep ontroerend. Maar het verliest nooit zijn belangrijkste focus uit het oog: de soldaten.", weet een van de critici te vertellen over de film.

Op Netflix


Stream deze indrukwekkende en intense film op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix komt deze week met 15 nieuwe afleveringen waaronder het spannende 'Burn the House Down'
Series / Nieuws

Netflix komt deze week met 15 nieuwe afleveringen waaronder het spannende 'Burn the House Down'

Deze week komt Netflix met al het mooie van veel internationale producties.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Quarterback (seizoen 1)Verschijnt op: 12 juli
Genre: Documentaire / Sport
Kijk op Netflix

Synopsis: Kruip in de huid van Patrick Mahomes, Kirk Cousins en Marcus Mariota in deze openhartige docureeks over hun NFL-seizoen 2022-23.

Burn the House Down (seizoen 1)Verschijnt op: 13 juli
Genre: Drama / Mysterie / Thriller
Kijk op Netflix

Synopsis: Anzu's moeder is 13 jaar geleden beschuldigd van brandstichting. Nu zint Anzu op wraak door onder een valse naam te gaan werken als huishoudster voor haar kille stiefmoeder.

Five Star Chef (seizoen 1)Verschijnt op: 14 juli
Genre: Spelshow / Reality-TV
Kijk op: Netflix

Synopsis: Zeven professionele chef-koks gaan de strijd aan om hun gastronomische concept te serveren in het historische restaurant Palm Court in het luxueuze Langham Hotel in Londen.

Overige series nieuw op NetflixHieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

11 juli: Nineteen to Twenty (seizoen 1) - Reality-TV / Romantiek - Een groep jongeren deelt zijn laatste week als tiener en eerste week als twintiger. Samen beleven ze vrijheid en hun eerste ervaringen als volwassene.

12 juli: My Happy Marriage (seizoen 1 - aflevering 2) - Animatie / Drama / Fantasie - Miyo's neerbuigende familie ziet haar niet staan, maar samen met haar machtige aanstaande man komen haar ware zelf en verborgen krachten langzaam naar boven.

12 juli: Sugar Rush: The Baking Point (seizoen 1) - Spelshow / Reality-TV - In deze race tegen de klok combineren zes teams van culinaire kunstenaars innovatie en traditie om hapklare hoogstandjes te creëren. Wie bakt zich een weg naar de top?

12 juli: Record of Ragnarok (seizoen 2 - aflevering 11) - Animatie / Actie / Avontuur - De goden geven de mensen een laatste kans om te bewijzen dat ze het leven waard zijn, voordat ze definitief van de aardbodem worden gevaagd. De eindstrijd kan beginnen.

13 juli: Devil's Advocate (seizoen 1) - Criminaliteit / Drama / Mysterie - In Koeweit-stad trotseert een vastberaden verdedigingsadvocaat het volkssentiment en neemt een polariserende cliënt aan: een voetballer die wordt beschuldigd van de moord op zijn vrouw.

13 juli: Sonic Prime (seizoen 2) - Animatie / Actie / Avontuur - Als een explosieve strijd met dr. Eggman het universum verbrijzelt, racet Sonic door parallelle dimensies om zijn vrienden terug te vinden en samen de wereld te redden.

13 juli: Survival of the Thickest (seizoen 1) - Komedie - Na een zware relatiebreuk grijpt de gepassioneerde styliste Mavis Beaumont de kans op een nieuwe start in het leven en de liefde en gaat ze zelf op zoek naar geluk.

14 juli: The Beauty Queen of Jerusalem (seizoen 2) - Drama - Een Sefardische familie ervaart liefde en verlies tijdens de sociaal-politieke onrust in Jeruzalem in 1919–1942, van het Ottomaanse rijk tot het mandaatgebied Palestina.

14 juli: Too Hot to Handle (seizoen 5) - Spelshow / Reality-TV / Romantiek - Knappe vrijgezellen ontmoeten elkaar aan de oevers van het paradijs. Maar om de verleidelijke hoofdprijs te winnen, zullen ze seks moeten opgeven.

15 juli: Kohrra (seizoen 1) - Criminaliteit / Drama / Thriller - Als een bruidegom enkele dagen voor zijn bruiloft dood wordt aangetroffen, moeten twee agenten de verontrustende zaak oplossen, terwijl hun eigen leven ook op de kop staat.

15 & 16 juli: King the Land (seizoen 1 - aflevering 9-10) - Komedie / Romantiek - Tijdens een gespannen strijd om een erfenis krijgt een charmante erfgenaam ruzie met zijn hardwerkende werkneemster en haar onweerstaanbare glimlach - waar hij niet tegen kan.

15 & 16 juli: See You in My 19th Life (seizoen 1 - aflevering 9-10) - Komedie / Fantasie / Romantiek - Ban Ji-eum kan eindeloos reïncarneren. Maar wanneer haar 18e leven wordt afgebroken, wijdt ze het volgende aan het vinden van haar inmiddels volwassen jeugdliefde.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.