search
'The Walking Dead: Daryl Dixon' krijgt eerste trailer en poster
Series / Trailer

'The Walking Dead: Daryl Dixon' krijgt eerste trailer en poster

Het beroemde personage van Norman Reedus krijgt binnenkort zijn eigen serie.

Het heeft even geduurd, maar we hebben eindelijk de eerste beelden van spinoff-serie The Walking Dead: Daryl Dixon voor jullie. Daarnaast is er ook een mooie poster verschenen.

Norman Reedus speelt natuurlijk opnieuw de rol van Daryl, iets dat hij ook 11 jaar lang deed in de hoofdserie The Walking Dead.

Soloserie


En ondanks het feit dat die serie eindigde in 2022, werd al vrij snel aangekondigd dat Reedus het personage opnieuw zou gaan spelen in zijn eigen serie.

Dixon reist in zijn eigen serie af naar Frankrijk om het daar tegen zombies op te nemen. Misschien gebruikt hij zelfs een baguette om een zombie te killen...

Spinoff heaven


Daryl Dixon is een van meerdere spinoffs die naar AMC komen. The Walking Dead: Dead City over Maggie (Lauren Cohan) en Negan (Jeffrey Dead Morgan) is volop in gang en daarna volgt ook nog een spinoff over Rick & Michonne.



Er is op dit moment nog geen premièredatum onthuld voor The Walking Dead: Daryl Dixon, maar de zesdelige miniserie zal naar verwachting ergens in het najaar verschijnen.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen