search
Terugkeer van 'The Inbetweeners' bijzonder 'eng': "dan weten ze hoe oud ik word"
Series / Nieuws

Terugkeer van 'The Inbetweeners' bijzonder 'eng': "dan weten ze hoe oud ik word"

De fans en cast hopen op een revival, maar één acteur heeft hier grote twijfels bij.

Fans zijn al heel erg lang bezig om de cast van The Inbetweeners bij elkaar te krijgen voor een revival. Er is echter één acteur die hier grote twijfels bij heeft en het liever niet wil.

De hoofdrol van Jay in The Inbetweeners werd gespeeld door James Buckley. Jay stond bekend om zijn sterke verhalen en seksuele streken die hij maar al te graag deelde met zijn vrienden, Simon (Joe Thomas), Will (Simon Bird) en Neil (Blake Harrison).

Ideeën voor een revival


Buckley werkt nu al een tijdje niet meer als acteur en heeft zijn vorige baan verruild voor YouTuber. Hij is ook de enige die grote twijfels heeft bij een revival.

Volgens hem zou het "triest en griezelig" zijn, want "dan weten ze hoe oud ik word". De acteurs zijn nu namelijk bijna allemaal tussen de 35 en 40 jaar, wat een groot verschil is met toen ze de serie voor het eerst deden op 19-jarige leeftijd.

Fijne herinneringen


De twijfels van Buckley hebben echter niks met zijn co-stars te maken, aangezien hij aan heeft gegeven dat het zijn "vrienden" zijn en hij het "heerlijk [vindt] om bij ze te zijn".

Bekijk hieronder een interview met James Buckley en stream The Inbetweeners op Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen