search
Deze acteur voelde zich "voornamelijk ongelukkig" tijdens zijn tijd bij 'The Office'
Series / Interview

Deze acteur voelde zich "voornamelijk ongelukkig" tijdens zijn tijd bij 'The Office'

Dwight Schrute was niet altijd om te genieten in 'The Office', maar nu bleek de acteur zelf ook niet zo gelukkig te zijn.

Rainn Wilson, bekend van zijn rol als Dwight Schrute in The Office voelde zich "bijna altijd ongelukkig" tijdens alle opnames van de komedieserie.

Wilson was een van de hoofdpersonages in de serie en heeft voor talloze gedenkwaardige scènes gezorgd. Hij werd zelfs driemaal genomineerd voor een Emmy Award voor zijn rol in 2007, 2008 en 2009.

Ongelukkig


Onlangs was Wilson te gast bij Club Random om zijn nieuwe boek Soul Bloom: Why We Need a Spiritual Revolution te promoten. Bekijk de video hieronder.Maar in de video bespreekt de acteur ook zijn tijd bij The Office en hij deelt openhartig waarom hij zich vooral ongelukkig voelde als onderdeel van de serie.

Niet genoeg


Zo geeft hij aan dat hij eigenlijk liever een echte filmster was geworden in plaats van een tv-acteur. Hij wilde graag de miljoenen verdienen die gepaard gaan met het leven van een filmster.

Bekijk hieronder zijn uitspraak waarin hij uitlegt waarom hij het gevoel had dat zijn succes bij The Office "niet genoeg was".

In retrospect


"Toen ik in The Office zat, was ik jarenlang voornamelijk ongelukkig, omdat het nooit goed genoeg was," begon Wilson. " Ik verdiende honderdduizenden dollars, maar ik wilde miljoenen verdienen. Ik wilde een filmster zijn, geen tv-ster. Het was nooit genoeg."

Hij vervolgde: "Maar nu besef ik, nu ik erop terugkijk, dat ik deel uitmaakte van een geweldige serie. Ik was elk jaar genomineerd voor een Emmy, verdiende goed geld en werkte met ongelooflijke mensen zoals Steve Carell, Jenna Fischer en John Krasinski, en getalenteerde schrijvers en regisseurs zoals Paul Feig."

En: "Het was een van de meest geliefde tv-series, maar destijds kon ik er niet van genieten. Ik vroeg me af: waarom ben ik geen filmster? Waarom ben ik niet de volgende Jack Black of Will Ferrell? Waarom heb ik geen filmcarrière? Waarom heb ik geen ontwikkelingscontract?"Bekijk alle afleveringen van The Office op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen