search
Netflix komt met iets bizars, een reality-show met angstaanjagende zombies
Series / Nieuws

Netflix komt met iets bizars, een reality-show met angstaanjagende zombies

Voor de eerste keer een reality-serie met zombies uit Zuid-Korea.

Weer een nieuwe Zombieserie op Netflix? Wacht even, dit is wel een hele speciale. Er komt een fascinerende nieuwe realityserie uit Zuid-Korea naar Netflix. In de serie moeten bekende Zuid-Koreanen zich proberen te redden in zombiegebied in het midden van Seoul.

Dit is de eerste realityserie in het horrorgenre. Zombieverse is een realityserie die zich afspeelt in het hart van de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoul, waar een groep 'overlevenden' zal moeten samenwerken om te overleven.

Op de vlucht


Ze moeten iedere dag op zoek naar voedsel, water, vervoer en onderdak. Ze krijgen daarvoor dagelijks opdrachten die ze moeten uitvoeren. Als iemand tijdens deze opdrachten gebeten wordt door een zombie is het spel voor hen voorbij.

Showrunner Park Jin-Kyung over de serie: "Het is een tv-project dat begon met een simpele vraag: 'Hoe zouden mensen reageren als zombies in de echte wereld verschijnen?' Het zal interessant zijn om te zien welke rol de deelnemers spelen - die van een held, van een schurk of een van een niet-ingrijpende omstander?".

Kijken


De serie Zombieverse wordt vanaf 8 augustus 2023 uitgezonden op Netflix. Kijk hier alvast de trailer
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen