search
Rainn Wilson speelde die gekke 'Dwight' uit 'The Office US', maar was ook op zijn hoogtepunt helemaal niet gelukkig
Series / Nieuws

Rainn Wilson speelde die gekke 'Dwight' uit 'The Office US', maar was ook op zijn hoogtepunt helemaal niet gelukkig

Rainn Wilson had het lange tijd moeilijk met zijn positie als tv-acteur.

Rainn Wilson is ontzettend populair geworden in zijn rol als Dwight in het zeer goed bekeken The Office US. Toch was Wilson lange tijd zelf zeer ontevreden.

Wilson werd op slag beroemd door zijn rol als Dwight Schrute en kreeg vele fans die genoten van zijn acteerwerk. Voor Wilson was dat echter niet genoeg. Hij gaf aan dat hij al snel vond dat hij meer verdiende. In financiële zin, maar ook als acteur.

Miljoenen


Wilson hierover: "Toen ik in The Office zat, was ik een aantal jaren vooral ongelukkig omdat het voor mij niet genoeg was. Ik verdiende er honderdduizenden dollars, maar ik wilde er miljoenen".

"Ik was een tv-ster, maar ik wilde een filmster worden. Het was nooit genoeg. Ik dacht: 'Waarom ben ik geen filmster? Waarom ben ik niet de volgende Jack Black of de volgende Will Ferrell? Hoe komt het dat ik geen filmcarrière heb?'".


Genieten


Wilson geeft aan deze gedachten inmiddels wel te zijn kwijtgeraakt en dat hij nu gelukkig toch ook kan genieten van zijn toch behoorlijk succesvolle tv-en filmcarrière.

Kijk de serie hier op Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen