search
'Star Wars' brengt terugblik op het verhaal van Ahsoka uit
Series / Nieuws

'Star Wars' brengt terugblik op het verhaal van Ahsoka uit

In aanloop naar de aankomende Star Wars-serie Ahsoka heeft de franchise een terugblik voor het personage uitgebracht.

Ahsoka is een zeer geliefd Star Wars-personage dat volgende maand eindelijk haar eigen serie krijgt. Nog niet bekend met haar verhaal? Check de onderstaande video!

Ahsoka verscheen voor het eerst als animatiepersonage in de tv-serie Star Wars: The Clone Wars, waarin ze al snel een cruciaal personage werd. Daarna verscheen ze nog in meerdere vormen van Star Wars-content, en ze is voorlopig nog niet klaar.

Ahsoka in nieuwe Star Wars-serie


Haar live-actie debuut maakte Ahsoka, gespeeld door Rosario Dawson, in seizoen 2 van The Mandalorian. Dat viel goed in de smaak, waardoor ze nu een eigen serie krijgt. Die verschijnt volgende maand al.

Ahsoka vertelt het verhaal van het geliefde personage in dezelfde tijdlijn als waarin The Mandalorian zich afspeelt. Maar er gaat zoveel vooraf aan deze periode, en het is allemaal geschiedenis die je eigenlijk niet mag missen voordat Ahsoka kijkt.



Toekomst van Star Wars


Ahsoka is dus de eerstvolgende Star Wars-serie die verschijnt op Disney Plus. Maar, zoals je kunt verwachten, is het voorlopig nog niet de laatste. Momenteel wordt gewerkt aan seizoen 2 van Andor, terwijl ook The Mandalorian seizoen 4 al in productie is.

Daarnaast wordt er stilletjes nog gewerkt aan meerdere Star Wars-films, hoewel we daar momenteel nog weinig over weten.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen