search
Actievolle trailer van 'Star Wars'-serie 'Ahsoka' uitgebracht!
Series / Nieuws

Actievolle trailer van 'Star Wars'-serie 'Ahsoka' uitgebracht!

Ahsoka schittert in een nieuwe trailer voor haar aankomende Star Wars-serie!

Over een maand is het zover: dan verschijnt de Star Wars-serie Ahsoka op Disney Plus. Zie hier de langste trailer tot nu toe!

Op woensdag 23 augustus gaat het eerste seizoen van Ahsoka van start op Disney Plus. Met Rosario Dawson in de hoofdrol belooft dit een actievol spektakel te worden dat bestaat uit 8 afleveringen.

Actievolle trailer Ahsoka


Na meerdere teasers krijgen we nu een twee minuten durende trailer te zien. Het is waarschijnlijk de laatste volledige trailer die we van de serie krijgen voordat hij begint op Disney Plus.

In de trailer zien we Ahsoka met haar bondgenoten, maar ook met genoeg vijanden. Oorlog dreigt eraan te komen, en Grand Admiral Thrawn staat centraal in het aankomende conflict. Voor Ahsoka is deze slechterik natuurlijk een bekend gezicht.



Ahsoka seizoen 1


Ahsoka maakte haar live-actie debuut in het tweede seizoen van The Mandalorian. Het lijkt erop dat veel personages uit eerdere Star Wars animatieseries in Ahsoka ook hun live-actie debuut gaan maken. Denk hierbij aan Hera en Sabine Wren.

Het eerste seizoen van Ahsoka gaat van start met een dubbele première op 23 augustus. Dat betekent dat twee afleveringen meteen online komen. De rest van de afleveringen verschijnt op de aansluitende woensdagen op Disney Plus.

Ook deelde Star Wars nog een vette poster van Ahsoka, check hem hieronder.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen