search
Voorlopig nog geen vertraging voor 'House of the Dragon' seizoen 2
Series / Nieuws

Voorlopig nog geen vertraging voor 'House of the Dragon' seizoen 2

Goed nieuws voor House of the Dragon-fans: de serie heeft nog geen vertraging opgelopen.

Talloze grote series en films worden getroffen door vertragingen, vanwege de staking in Hollywood van de Writers Guild of America. Maar goed nieuws voor Game of Thrones- en House of the Dragon-fans: de spin-off is nog niet getroffen!

Volgens Variety heeft de productie van House of the Dragon geen vertraging opgelopen, waardoor het tweede seizoen nog steeds in de zomer van 2024 moet verschijnen.

Vertragingen door staking


Daarmee zijn House of the Dragon-fans één van de gelukkigen. Zoals in het overzicht van Variety te zien is, zijn heel veel series namelijk wél getroffen door de stakingen in Hollywood.

Fan van een van de volgende series? Dan heb je helaas pech: The Handmaid's Tale, Wednesday, Stranger Things, NCIS, Euphoria en The Last of Us hebben allemaal vertraging opgelopen.



House of the Dragon seizoen 2


De scripts van House of the Dragon seizoen 2 waren schijnbaar al geschreven toen de stakingen in mei van dit jaar begonnen. Het filmen kon daardoor ongestoord verdergaan, waardoor er geen vertraging volgde.

House of the Dragon seizoen 2 staat dus op de planning voor een release in de zomer van 2024. Nog steeds gebaseerd op het boek Fire & Blood van George R.R. Martin, belooft het een bloederig spektakel te worden. Oorlog zit er immers aan te komen...

House of the Dragon is te zien op HBO Max.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen