search
'House of the Dragon'-fans zijn er eindelijk achter welke acteurs we gaan zien als de grootste schurken van de serie
Series / Nieuws

'House of the Dragon'-fans zijn er eindelijk achter welke acteurs we gaan zien als de grootste schurken van de serie

'House of the Dragon' lijkt de perfecte acteurs te hebben gevonden voor de rollen van de meest brute moordenaars van de serie.

Nu de opnames van House of the Dragon seizoen 2 in volle gang zijn, wachten de meeste fans af hoe een van de meest schokkende scènes uit de boeken van George R.R. Martin (waarvan de aanwezigheid in de serie al is bevestigd door de makers) zal aflopen.

Het is een scène die nog gewelddadiger en bloediger belooft te worden dan de Red Wedding in Game of Thrones. De scène draait om de brute moordenaars Blood en Cheese. Er is veel gespeculeerd over wie hen zal spelen, en nu lijkt dit mysterie eindelijk te zijn opgelost.

Charlie C.


Onlangs is er een video gelekt waarin acteur Samuel Edward-Cook (Peaky Blinders) auditie doet voor een van de House of the Dragon-rollen, onder de codenaam Charlie C. Er was een tijdje een testvideo beschikbaar, maar die is inmiddels verwijderd. Daarin zien we Charlie C. als een bediende in het kasteel met een andere persoon om "de prins te ontvoeren".

In de tweede scène bevinden beiden zich in de koninklijke kamers en vragen ze zich af of dit echt de kamer van de prins is. De tweede persoon zegt tegen Charlie: "Ik ben het mes, jij bent de kaart", waarmee hij zijn rol als expert op het gebied van de geheime doorgangen van het kasteel bevestigt.

Mark Stobbart


Gezien het feit dat Cheese in de boeken diende als rattenvanger in de Red Keep en dus erg bekend was met het kasteel, trokken fans hun conclusie: Charlie C. is Cheese. Aangezien Cook de video zelf online plaatste, weten we dat hij de rol echter niet heeft gekregen.



De rol van Charlie C. ging naar een andere acteur: Mark Stobbart. Dus op dit moment is het bijna zeker dat Stobbart Cheese zal spelen in seizoen 2 van House of the Dragon. Maar hoe zit het met Blood?

Sam C. Wilson


Fans denken ook te hebben ontdekt onder welke codenaam Blood zich verschuilt. Vaak worden kleine rollen verborgen onder valse namen om ze tijdens het filmen geheim te houden. Volgens fans is het personage genaamd Boris de codenaam voor Blood, aangezien de eerste letters van de namen hetzelfde zijn.



Daarnaast werd Boris omschreven als "groot, stoer en erg lang". Blijkbaar is de perfecte acteur voor de rol gevonden: Sam C. Wilson, die al mee heeft dat hij 1,90 meter lang is. Kijk House of the Dragon op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen