search
Lou Llobell verklapt wat ons te wachten staat in 'Foundation' Seizoen 2 op Apple TV+
Series / Nieuws

Lou Llobell verklapt wat ons te wachten staat in 'Foundation' Seizoen 2 op Apple TV+

Lou Llobell vertelt in een interview met Screen Rant over Gaal, haar dochter en Hari.

Foundation van Isaac Asimov heeft een thuis gevonden bij Apple TV+, het streaming-platform dat zo onderhand bekendstaat als thuishaven voor sterke scifi-series. Lou Lobell speelt Gaal, een van Hari's (Jared Harris) volgelingen, en vertelt over het vervolg van de serie.

We zagen al dat Gaal haar dochter Salvor (Leah Harvey) heeft ontmoet. Daarnaast ziet zij Hari na ruim een eeuw weer terug, en de vraag is wat dit voor hun relatie betekent.

Authentieke reactie


Llobell geeft aan dat Gaal beseft dat dit haar dochter is, dit betekent echter niet dat het vanaf de start een warme relatie is. Llobell: "Salvor is teleurgesteld aangezien ze op een meer open opstelling had gehoopt. Gaal heeft echter de insteek 'luister, we kennen elkaar niet, dus laten we dit stap voor stap doen'. Ik denk dat dit de meest authentieke houding is die je in zo'n situatie kunt hebben".

Nieuwe verstandhouding


Dit is niet de enige verandering die Gaal doormaakt. In het eerste seizoen stond de band tussen Hari en Gaal centraal. In het tweede seizoen ontmoeten zij elkaar opnieuw, maar dat is nadat Hari ruim honderd jaar geïsoleerd is geweest. Hun relatie verandert hierdoor drastisch.

"Die arme man. Hij kan er niets aan doen natuurlijk, maar ze vliegen elkaar vanaf het begin in de haren. Dit blijft ook zo en er lijkt weinig hoop op verbetering. Gelukkig is Salvor een soort buffer, dus gedurende het seizoen zie je dat de verstandhouding evolueert en hierdoor fundamenteel anders wordt. Dit hoeft niet per se negatief te zijn, het is gewoon anders," aldus Llobell.

Seizoen 2 van Foundation start op 14 juli op Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen