search
Nieuwe trailer 'Riverdale' bereidt ons voor op de laatste afleveringen

Nieuwe trailer 'Riverdale' bereidt ons voor op de laatste afleveringen

In de nieuwe trailer voor de laatste afleveringen van 'Riverdale' zien we wat we kunnen verwachten van het einde van de serie.

Nina Beerendonk
Het einde is in zicht: de nieuwste Riverdale-trailer geeft ons een blik op de allerlaatste afleveringen van de serie. Deze spelen zich net als de rest van het seizoen af in de jaren 50, waar de personages heen zijn getransporteerd.

Riverdale is in het laatste seizoen aantoonbaar nog creatiever geworden door de nieuwe setting van de jaren 50 te gebruiken. Hoewel de serie momenteel een korte pauze heeft, komen de laatste afleveringen steeds dichterbij.

Laatste afleveringen


Een nieuwe trailer laat zien wat dat met zich meebrengt en wat fans kunnen verwachten in de resterende afleveringen. Dat zijn onder andere momenten van afscheid nemen, een terugkeer van bekende romances en heel veel glamour.

In seizoen 7 van Riverdale komt Jughead Jones (Cole Sprouse) terecht in de jaren vijftig. Hij heeft geen idee hoe hij daar is beland, noch hoe hij terug moet naar het heden. Aan zijn vrienden heeft hij ook niet veel, aangezien zij gewoon hun leven leiden en niet weten dat ze ooit ergens anders zijn geweest dan in de jaren vijftig.

Afsluiten


De personages zijn in het laatste seizoen teruggekeerd naar de oorsprong, namelijk naar hun Archie Comics-tegenhangers. Hiermee weet Riverdale de serie na een aantal veelbewogen seizoenen op een heel passende manier af te sluiten. De laatste aflevering is vanaf 24 augustus te zien op Netflix.

Aanbevolen artikelen