search
'Black Mirror' blijft scoren: Seizoen 6 was weer een absoluut kijkcijferkanon
Series / Nieuws

'Black Mirror' blijft scoren: Seizoen 6 was weer een absoluut kijkcijferkanon

Hoewel misschien niet alle afleveringen een even groot succes waren, scoorde 'Black Mirror' weer hoge kijkcijfers.

Netflix bracht onlangs het langverwachte zesde seizoen van de hitserie Black Mirror uit. En gezien de populariteit van de serie, is het niet geheel verrassend dat de kijkcijfers weer enorm goed waren.

Seizoen 6 bevat een aantal interessante verhaallijnen, zoals het AI-plot van Joan is Awful en het retro-futuristische plot van Beyond the Sea. Sommige fans hebben gemengde gevoelens over het seizoen. Zo heeft de aflevering Mazey Day momenteel de slechtste score van alle afleveringen op IMDB.

Eerste plek


De overige afleveringen in dit seizoen werden over het algemeen wel goed ontvangen. En als we naar de kijkcijfers kijken, zien we duidelijk dat de serie weer een mega succes is voor Netflix.

Volgens Nielsen debuteerde seizoen 6 van Black Mirror op nummer één van de top 10. Na de première op 15 juni, behaalde de serie 1,4 miljard kijkminuten tijdens het kijkvenster van 12 tot 18 juni. Dat is dus zeker een prima score voor Netflix.

Seizoen 7?


Hopelijk kunnen we in de toekomst dus nog een zevende seizoen verwachten van de serie. Aan een gebrek aan interesse van kijkers zal het in ieder geval niet liggen. De zes afleveringen van Black Mirror zijn te zien op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen