search
Krijgt deze populaire serie op Prime Video nog wel een vervolg?
Series / Interview

Krijgt deze populaire serie op Prime Video nog wel een vervolg?

Fans zijn bang dat seizoen 2 het einde betekent voor 'A League of Their Own', maar misschien krijgt de serie nog wel een vervolg...

Vernon Sanders, de directeur van Amazon Studios Television, brengt een veelbelovende update over het vervolg van A League of Their Own.

De serie is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1992 en werd meteen goed ontvangen door het publiek. Er waren echter enkele zorgen over het lot van de serie vanwege de hoge productiekosten, waardoor het tweede seizoen werd ingekort tot slechts vier afleveringen.

Nieuw seizoen?


In een recent interview met The Wrap laat Sanders weten dat er zeker een kans bestaat dat A League of Their Own nog een volgend seizoen zal krijgen.



Dit is echter afhankelijk van de wensen van de cast en crew en de reactie van het publiek op seizoen 2. Bekijk de uitspraak van Sanders hieronder.

Optimistisch


"Ik behoor tot de groep mensen die gelooft dat als er iets magisch gebeurt en we een geweldige reactie krijgen, dit niet per se het einde hoeft te betekenen," begon Sanders. "Het hangt volledig af van de prestaties en de wensen van de cast en makers of ze ervoor kiezen om het opnieuw te verkennen."

Hij vervolgde: "Laten we dus hopen dat we een groot publiek bereiken. Het creëren van een grootschalige historische cast, zoals in het eerste seizoen, was zowel bevredigend als uitdagend. We hebben met de producenten gesproken over hoe we dat opnieuw kunnen doen, maar dan op een manier die wellicht wat kostenbesparender is."

En hij sloot af met: "De producenten kwamen met het idee: 'Wat als we het als een serie met een vast aantal afleveringen zouden doen?' en we waren meteen enthousiast over die kans. Ze hebben iets bedacht dat echt dynamisch is. Dus uiteindelijk zal het resultaat het bewijs leveren."



Bekijk het eerste seizoen van A League of Their Own op Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen