Goed nieuws voor 'House of the Dragon'-fans: de makers negeren de huidige Hollywood-chaos

Chaos alom in Hollywood, maar voor de geliefde fantasyserie zit het net even anders.

Valeria Milić, 15-07-2023 09:15

De Hollywood-staking neemt steeds grotere vormen aan. Zoals eerder bericht zijn naast de schrijvers ook de acteurs in staking gegaan. Het is op dit moment nog niet duidelijk hoe lang deze staking gaat duren.
De makers van House of the Dragon mogen de onrust echter negeren. De castleden van de serie, die momenteel in het VK in productie is, hebben namelijk geen contracten onder het Amerikaanse SAG-AFTRA.

Andere contracten

Deadline bericht dat de acteurs lid zijn van de Britse acteursvakbond Equity. Dit betekent dat er voor hen geen verplichting is om het werk neer te leggen. SAG-AFTRA heeft hun Britse collega's dan ook geadviseerd om "gewoon door te blijven werken".

Dit is een positief bericht voor de makers en de fans natuurlijk. Immers, wanneer de productie op schema blijft liggen dan is de kans des te groter dat we in de loop van 2024 het tweede seizoen te zien krijgen.

House of the Dragon is te zien op HBO Max.

Lees meer over: House of the Dragon, Matt Smith, Emma Darcy, Eve Best, Steve Touissant, Olivia Cooke, sag aftra, staking, hollywood staking, schrijversstaking, acteursstaking

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix