search
Spock krijgt te maken met twee "zenuwslopende" uitdagingen in 'Strange New Worlds'

Spock krijgt te maken met twee "zenuwslopende" uitdagingen in 'Strange New Worlds'

We zien Spock van een heel andere kant in de nieuwste aflevering van 'Strange New Worlds'.

Nina Beerendonk
Als de nieuwste toevoeging aan het Star Trek-universum vertelt Strange New Worlds het verhaal van kapitein Christopher Pike en de bemanning van de USS Enterprise, terwijl ze nieuwe werelden door de melkweg verkennen. Momenteel is seizoen 2 bezig, en er staat vooral Spock heel wat te wachten.

Door de spin-off van Star Trek: Discovery krijgen kijkers een dieper inzicht in de levens van de fan-favoriete personages. De gebeurtenissen in de serie vinden tien jaar voor Star Trek: The Original Series plaats. Het eerste seizoen kwam uit in 2022 en werd enorm goed ontvangen door critici.

Moeilijke uitdagingen


En hoewel de productie van seizoen 3 van de serie al is beïnvloed door de aanhoudende WGA-staking (en nu ook de SAG-staking), kunnen fans nog steeds de geliefde personages volgen in seizoen 2, dat momenteel wordt uitgezonden.

Een van de personages die de aandacht van iedereen trok in de meest recente aflevering "Charades" is Spock (Ethan Peck). Hij stond voor twee van de moeilijkste uitdagingen van zijn leven: liefdesproblemen en omgaan met de menselijkheid in hem. Verrassend genoeg werd het ene niet door het andere veroorzaakt.

Zenuwslopend


Peck reflecteerde op een scène met de ouders van zijn verloofde, T'Pring, in een interview met TVLine:"Het was echt zenuwslopend. Elk moment dat Spock zijn menselijkheid toestaat, is zo'n uitdaging voor mij als acteur. Ik voelde me echt bang. Het voelde als een groot risico, en het werd prachtig afgehandeld door [regisseur] Jordan Canning".

Spock een player?


Nu T'Pring hun relatie even op pauze heeft gezet om nieuwe gevoelens voor Chapel te onderzoeken, moest Peck toegeven dat zelfs hij de situatie op zijn zachtst gezegd ingewikkeld vindt. Hoewel de acteur zijn personage niet als een player ziet, weten we niet zeker of de vrouwen om Spock heen het daar momenteel mee eens zijn.Strange New Worlds is iedere vrijdag te zien op SkyShowtime.Aanbevolen artikelen