search
'The Summer I Turned Pretty': Welk geliefd personage is er niet meer bij in seizoen 2?
Series / Interview

'The Summer I Turned Pretty': Welk geliefd personage is er niet meer bij in seizoen 2?

Een van de hoofdpersonages uit seizoen een van 'The Summer I Turned Pretty' komt niet meer voor in het tweede seizoen.

Jenny Han, de schrijver en bedenker van The Summer I Turned Pretty, legt uit waarom een bepaald personage niet meer te zien is in het tweede seizoen.

De boeken van Han zijn verfilmd tot een serie met dezelfde naam door Prime Video in 2022. De eerste drie afleveringen van seizoen 2 gingen op 14 juli in première, maar er zijn een aantal veranderingen ten opzichte van seizoen 1.
.

Geen Shayla


Zo merkten oplettende fans al snel op dat Shayla niet meer te zien was in de serie, hoewel ze een van de hoofdpersonages was in het eerste seizoen.



Maar nu heeft Han tijdens een recent interview met Entertainment Weekly uitgelegd waarom Shayla afwezig is in het tweede seizoen. Bekijk haar uitspraak hieronder.

Prioriteiten stellen


"Er was één aflevering waarin we haar wilden hebben, maar het lukte niet," Begon Han. "Dat is jammer, want we hadden graag een passend afscheid willen geven aan de relatie tussen Steven en Shayla."

En: "Er zijn veel personages uit seizoen 1 waarvan we graag meer hadden willen zien dit seizoen, maar seizoen 2 bracht uitdagingen met zich mee vanwege de strakke tijdslijn, die slechts iets meer dan een week beslaat. Daarnaast lag de focus van het boekenverhaal heel specifiek op Belly's rouw en haar reis naar zelfvergeving, en elk ander verhaal in de serie moest daaruit voortvloeien."

Ze sloot af met: "Rouw kan ervoor zorgen dat mensen naar binnen keren en echt kijken naar degenen die hen het dierbaarst zijn, de mensen die er altijd al waren. Dit seizoen zal dat aspect weerspiegelen."



Bekijk alle afleveringen van The Summer I Turned Pretty op Prime Video.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen