search

Ons nieuws van maandag 17 juli 2023

'Star Wars' gaat groots met 'The Acolyte': meer Jedi dan ooit tevoren
Series / Nieuws

'Star Wars' gaat groots met 'The Acolyte': meer Jedi dan ooit tevoren

De serie zal verschillende van eerdere 'Star Wars'-producties wat betreft de aantallen Jedi.

Star Wars-fans zijn momenteel vooral in afwachting van onder andere de serie Ahsoka, die in augustus in première gaat. Stiekem komt echter ook de spin-off The Acolyte langzaam dichterbij.

Die serie zal pas in 2024 uitkomen, maar beetje bij beetje horen we steeds meer over de spin-off. Het was al bekend dat het verhaal zich afspeelt in de slotdagen van de High Republic, zo'n 100 jaar voor The Phantom Menace.

Jedi


In een interview met Dagobah Dispatch vertelde showrunner Leslye Headland meer over de serie. ''Kijkers gaan meer Jedi zien dan ze ooit hebben gezien in een Star Wars-content'', zei Headland. ''Dat is wat deze serie anders maakt.''

De showrunner waarschuwt kijkers wel alvast dat het geen zwart-wit situatie zal wat betreft het gevecht tussen goed en kwaad. ''Het is 'Star Wars' op z'n kop. Er zijn meer Jedi dan ooit, maar ook meer moreel grijze Jedi dan ooit.''

2024


Hoe dit er allemaal uit gaat zien, gaan we zien in 2024. Dan zal The Acolyte in première gaan op Disney+.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze buitenaardse sciencefiction film moet je zien bij HBO Max
Films / Nieuws

Deze buitenaardse sciencefiction film moet je zien bij HBO Max

De eenennegentig minuten durende sciencefiction film van regisseur Alfonso Cuarón is te zien bij HBO Max.

Gravity wist maar liefst zeven Oscars in de wacht te slepen voor onder meer beste film van het jaar, beste actrice in de hoofdrol, beste visuele effecten en beste regie. Deze film moet je dus zeker een keer gezien hebben.

Regisseur Cuarón is niet alleen bekend van Gravity maar ook van Roma, Children of Men en Harry Potter and the Prisoner of Azkaban.

In de ruimte


Briljant medisch ingenieur Stone gaat samen met veteraan Kowalsky op haar eerste ruimtemissie. Hun shuttle wordt vernietigd tijdens een routinecontrole en ze blijven met zijn tweeën over, zwevend in de ruimte.

Ze realiseren zich dat ze ieder contact met de aarde kwijt zijn en de paniek slaat al snel toe. Komen ze ooit nog thuis of dwalen ze steeds verder af de ruimte in.

Grote namen


We zien niet heel veel gezichten in deze film maar krijgen wel twee grootse namen in de hoofdrollen. Deze zijn namelijk weggelegd voor Sandra Bullock en George Clooney. De rest van de cast bestaat uit Ed Harris, Orto Ignatiussen, Phaldut Sharma, Amy Warren en Basher Savage.



Tussen de sterren


Op IMDb pakt de film een prachtige 7.7/10. Het publiek bij Rotten Tomatoes scoort de film 79%, de critici zijn mega enthousiast over de film met een hele goede 96%. "'Gravity' dompelt je niet zozeer onder in de filmische ervaring, maar brengt je er gewoon heen en plaatst je tussen de sterren.", aldus een van de critici.



"Visueel adembenemende, bloedspannende spacethriller. (...) Ik heb me van begin tot eind vermaakt. Wat wil een mens nog meer? Dikke vier sterren." aldus Carl Stellweg op de site van MovieMeter waar de film ook een mooie 3.51/5 scoort.

HBO Max


Het is dus zeker een aanrader om deze scifi-thriller te gaan kijken. Kijk hem nu bij HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Spanning stijgt: 'Alien'-franchise voelt de hitte van 'Predator'-film succes
Films / Nieuws

Spanning stijgt: 'Alien'-franchise voelt de hitte van 'Predator'-film succes

Het is onvermijdelijk dat de 'Alien'- en 'Predator'-franchises het tegen elkaar opnemen in een callback naar de beruchte 'Alien vs. Predator'-saga. 'Predator' heeft tot nu toe de meeste veldslagen gewonnen in deze grootse oorlog.

De Predator-prequel, Prey weet druk uit te blijven oefenen op de aankomende Alien-film welke gepland staat voor 2024 naarmate de ontvangst van Prey dagelijks groter wordt.

Alle ogen zijn gericht op regisseur Fede Álvarez, bekend van films als Evil Dead uit 2013 en Don't Breathe uit 2016. Hij staat klaar om indruk te maken op publiek en critici met de nieuwste toevoeging voor de Alien-franchise met Alien: Romulus.

Na zes jaar een nieuwe 'Alien'-film


Het is zes jaar geleden dat de franchise voor het laatst een film uitgebracht. De verwachting dat Álvarez slaagt met zijn Alien-film is heel erg hoog als gevolg van de teleurstellingen in het verleden van de binnen de franchise en de onverwachte hoge prestaties van de Predator-franchise en de film Prey welke direct naar streaming ging.

Waarom maakt de Predator-franchise het 'Alien' lastig


Prey kreeg geen kans voor een bioscooprelease maar wist bij Hulu de meest populaire première aller tijden van het platform neer te zetten.

Prey heeft zes nominaties in de wacht weten te slepen voor de Primetime Emmy Awards later dit jaar, waaronder de nominatie voor Outstanding Television Movie. Een zekere bevestiging van de lucratieve richting die de franchise opgaat.



De 'Alien'-franchise


De laatste paar Alien-films, zoals regisseur Ripley Scott's prequel-films Prometheus en Alien: Covenant weken af ​​van de angstaanjagende charme en het succes dat essentieel is voor de kern van Alien. Zelfs de laatste film van de originele serie, Alien Resurrection wist daarom niet het succes door te zetten.

Sindsdien heeft de Alien-franchise een indrukwekkende prestatie nodig om zijn toegewijde fans te vermaken en de loop van zijn 44-jarige franchise recht te zetten om zijn culturele nalatenschap voort te zetten.



De nieuwe Alien-film heeft te kampen met een over het algemeen onberispelijke Predator-film, terwijl hij ernaar streeft een, zo niet meer, veelgeprezen film en waardige film concurrent te zijn.

Goed voorbeeld


Prey is een goed voorbeeld van wat de Alien-franchise nodig heeft, gezien de cruciale en winstgevende prestatie die wordt verondersteld de Predator-franchise vooruit te helpen. Disney heeft de valkuilen geleerd van het sturen van Prey naar streaming en moet het doen met wat een verbluffende Predator-bioscooprelease had kunnen zijn.



De nieuwe Alien-film van Alvarez krijgt de kans om op de markt te worden gebracht en eerst in bioscopen te worden bekeken vanaf 16 augustus 2024. Geweldig nieuws alleen brengt dit voor de film nog extra druk mee om uitstekend te gaan presteren. Wanneer de film te streamen zal zijn, moeten we nog even afwachten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie Disney+-serie 'True Lies'
Recensie

Recensie Disney+-serie 'True Lies'

Teleurstellende reboot die het grote publiek niet weet te bereiken.

Regie: Mary Lou Belli, David Barrett, Anthony Hemingway, e.a. | Cast: Steve Howey (Harry Tasker), Ginger Gonzaga (Helen Tasker), Mike O'Gorman (Luther Tenet), Erica Hernandez (Maria Ruiz), Anabella Didion (Dana Tasker), e.a. | Afleveringen: 13 | Speelduur: 40-43 minuten | Jaar: 2023

Bijna dertig jaar na de James Cameron-film True Lies verschijnt er een reboot in de vorm van een gelijknamige serie. Tijden veranderen en dus worden er de nodige aanpassingen gemaakt aan de personages die eerder werden vertolkt door Arnold Schwarzenegger en Jamie Lee Curtis. Het is echter de vraag of die aanpassingen het verhaal verder helpen of in de weg staan.

De nieuwe True Lies valt in de categorie van dertien-in-een-dozijn-spionagethriller. De serie mist de unieke charme en humor die de originele film zo succesvol maakten. Men slaagt er dan ook niet in de essentie van de originele film na te bootsen, die een perfecte mix bood van actie, komedie en chemie tussen de hoofdrolspelers.

Het kan ook niet makkelijk geweest zijn om die chemie opnieuw te vangen. Het spionagekoppel Harry en Helen Tasker had een speciale dynamiek die het spel van vertolkers Schwarzenegger en Curtis memorabel maakte. De serie, waarin dezelfde rollen worden gespeeld door Steve Howey en Ginger Gonzaga, slaagt er niet in die chemie te repliceren, wat resulteert in een teleurstellende ervaring.

De serie raakt dan ook net niet helemaal de juiste snaar. Hoewel er zeker potentieel zit in het concept, zoals de film bewees, laat de uitvoering van de serie veel te wensen over. De titel verliest elke vorm van betekenis als je telt hoeveel leugens daadwerkelijk onderdeel zijn van de belangrijke verhaallijnen. Helen komt al in de eerste twintig minuten van de eerste aflevering achter het dubbelleven van haar man. Nog eens twintig minuten later is ze daar zelf onderdeel van geworden. Dit vlakt elke vorm van intrige en spanning tussen de hoofdpersonages direct af.

De uitdagingen van het vertalen van een iconische film naar een televisieserie worden meer dan duidelijk, maar er zijn ook elementen die wél werken. De kinderen van het koppel betrekken in het verhaal is bijvoorbeeld een interessante toevoeging die veel had kunnen doen voor de onderlinge verhoudingen tussen personages. Echter, om dit effectief te doen, hadden de jonge Taskers een wat prominentere rol moeten krijgen. Hiermee had True Lies zich ook net iets beter kunnen profileren als een echte familieserie.

Voordat True Lies werd toegevoegd aan de catalogus van Disney+, was de serie te zien op de Amerikaanse televisiezender CBS. Dat deze serie is gemaakt voor reguliere televisie kan verklaren waarom er zo wanhopig wordt geprobeerd een breed publiek aan te spreken. Maar daardoor blijft de toon onduidelijk en voelen sommige dialogen ongemakkelijk aan, alsof ze net niet helemaal passen binnen de context. Het is dan ook niet verrassend dat True Lies na het eerste seizoen vanwege lage kijkcijfers werd beëindigd. Wie weet kan de serie op Disney+ alsnog een publiek vinden.

★★☆☆☆

True Lies is te zien bij Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze twee controversiële 'Friends' afleveringen waren in de jaren 90 verboden
Series / Nieuws

Deze twee controversiële 'Friends' afleveringen waren in de jaren 90 verboden

Friends maakte het zichzelf heel erg lastig met deze twee afleveringen.

Iedereen die ooit een aflevering heeft gezien van Friends weet dat de serie heel erg onschuldig is. Toch waren er ooit twee afleveringen verboden om verschillende redenen.

Friends heeft altijd al voor discussies gezorgd, want hadden Ross en Rachel nou wel of niet een pauze in hun relatie? Hoewel deze discussie heel onschuldig is, hebben twee andere afleveringen voor een veel grotere ophef gezorgd.

Te expliciet


In seizoen 4, aflevering 17, "The One With The Free Porn" ontdekken Joey en Chandler een gratis pornokanaal op hun tv en dit zorgde voor heel wat controverse.

De aflevering werd namelijk verboden door de vele verwijzingen en vermeldingen naar porno.

LGTBQ+ vooroordelen


Ook aflevering 11 van seizoen 2, "The One With The Lesbian Wedding" werd verboden. Friends was namelijk best wel vooruitstrevend en deze bruiloft was de eerste lesbische bruiloft die op televisie werd getoond.

De meer conservatieve delen van de VS waren echter niet blij met deze aflevering, aangezien het aanstootgevende inhoud af zou beelden.

Bekijk hieronder de grappigste momenten uit de serie en stream Friends op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze acteur had geen idee dat zijn personage van 'Secret Invasion' al bestond in de MCU
Series / Nieuws

Deze acteur had geen idee dat zijn personage van 'Secret Invasion' al bestond in de MCU

Dermot Mulroney had geen idee dat zijn personage al bestond in de MCU.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De MCU bestaat uit heel veel verschillende personages en met elk project komen hier nieuwe mensen bij. In Secret Invasion komen een paar oude personages juist terug, maar dit was een hele verrassing voor deze acteur.

Secret Invasion volgt Nick Fury (Samuel L. Jackson) terwijl hij het opneemt tegen een grote invasie van aliens. De serie laat ook de terugkeer van James Rhodes zien (Don Cheadle).

Een oud personage


Dit is Dermot Mulroney Marvel-debuut en hij kreeg de rol van president Ritson. Dit is een fictieve president die al een keer eerder is genoemd in Black Panther: Wakanda Forever.

Dit is Mulroney echter helemaal ontgaan en hij wist dus helemaal niet dat zijn personage al bestond. Hij kwam er pas tijdens een interview met Collider achter.

Eerlijk toegegeven


In dat interview heeft hij eerlijk toegegeven dat hij hier helemaal niet van op de hoogte was. Ook liet hij weten dat het hem misschien wel geholpen had in zijn voorbereiding als hij had geweten dat Ritson al bestond.

Bekijk hieronder de trailer en stream Secret Invasion op Disney+.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze scènes uit de boeken moeten sowieso voorkomen in de nieuwe 'Harry Potter'-reboot
Series / Nieuws

Deze scènes uit de boeken moeten sowieso voorkomen in de nieuwe 'Harry Potter'-reboot

Wat heeft de 'Harry Potter'-reboot voor zin als onze favoriete scènes uit de boeken er niet in te zien zijn?

De Harry Potter-serie van HBO gaat opnieuw de verhalen uit de boeken verfilmen. En om niet in herhaling te vallen, zou het een goed idee zijn als de serie een hoop scènes uit de boeken toevoegt die niet in de films voorkwamen.

Aangezien het nieuwe Harry Potter-project van HBO een serie is die gepland staat voor zeven seizoenen, is er veel meer tijd om de verhalen uit de boeken te vertellen dan in de films. Dat betekent dat geliefde scènes die niet in de films voorkwamen nu wel te zien zullen zijn. Dit zijn vier scènes die sowieso in de serie moeten voorkomen.

De bruiloft van Bill en Fleur


De bruiloft van Bill Weasley en Fleur Delacour in Harry Potter and the Deathly Hallows is een lichtpuntje in een enorm donkere tijd. In de films zien we het feest van de bruiloft, dat een erg chaotische afloop heeft. Maar de bruiloft zelf zou ook een goede toevoeging zijn aan de serie, om het contrast duidelijk te maken.

Ook zou het een erg humoristische scène zijn, aangezien Harry het evenement bijwoont in een belachelijke vermomming als Barney Weasley. Een beetje humor kunnen we wel gebruiken tijdens het meest duistere hoofdstuk van de Harry Potter-franchise.

Ron als klassenoudste


Het zal de mensen die de boeken niet gelezen hebben waarschijnlijk verbazen, maar het is echt waar: Ron treedt in de voetsporen van zijn broer Percy en wordt klassenoudste. Dit werd uit de films gelaten, terwijl dit eigenlijk een essentieel deel is van zijn verhaal.



Ron wordt altijd vergeleken met zijn oudere broers. Het is voor hem dus een belangrijke prestatie dat hij klassenoudste is geworden, vooral omdat iedereen eigenlijk had verwacht dat de titel naar Harry zou gaan. Ook Hermelien werd klassenoudste, maar dat is natuurlijk een minder grote verrassing.

Het dagelijkse leven van de Potters


In de films was er te weinig tijd om veel te focussen op het leven van de Potters voordat het noodlot toesloeg. Fans van de films weten dus niet dat Lily en James een kat hadden of dat Sirius Harry een miniatuurbezem gaf voor zijn eerste verjaardag.



Door flashbacks toe te voegen naar het dagelijkse leven van de Potters, zou de serie ons er op bepaalde momenten aan kunnen herinneren hoe tragisch hun verhaal is en de harten van kijkers kunnen breken. Het is nog niet bekend wanneer de reboot te zien zal zijn. Bekijk de Harry Potter-films op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie SkyShowtime-serie 'Ghosts of Beirut'
Recensie

Recensie SkyShowtime-serie 'Ghosts of Beirut'

Deze gefictionaliseerde serie met sporadische documentairemomenten is een gefaald experiment.

Regie: Greg Barker | Cast: Dina Shihabi (Lena), Amir Khoury (Young Imad Mughniyeh), Dermot Mulroney (Robert Ames), Rafi Gavron (Chet), Zineb Triki (Wafa), e.a. | Afleveringen: 4 | Speelduur: 52-59 minuten | Jaar: 2023

Wanneer het verhaal van een speelfilm of -serie biografisch of historisch van aard is, kan men zich afvragen waarom niet gewoon een documentaire is gemaakt. Nu is het immers kijken naar acteurs die een script volgen met veelal eigen invulling. Het meest voor de hand liggende antwoord is dat een verhaal meer publiek zal trekken dan een verslag.

Toch proberen sommige makers een middenweg te vinden door beide vormen te combineren. Ghosts of Beirut probeert iets radicaals: maak het vrijwel helemaal gespeeld, maar prop er af en toe wat vertellende experts tussen om de kijker eraan te herinneren dat dit alles is gebaseerd op feiten. Conclusie: dit werkt niet.

Het verhaal gaat over Imad Mughniyeh, die de Libanese Islamitische Jihadorganisatie oprichtte en daardoor een gezochte figuur werd door onder andere de CIA. Begin jaren tachtig besluit Imad een trainingskamp op te richten voor degenen die niet schromen om elk middel in hun strijd te gebruiken. Ruim twintig jaar zijn er vele aanslagen in meerdere landen, in naam van de islam. Imad is zo onvindbaar dat men hem een geest noemt, maar de CIA slaat de handen ineen met Israël om de man op te sporen.

Wat een rommeltje. De opening van de eerste minuten is bezig en plots wordt deze onderbroken door een stukje uit een interview dat is gemaakt voor deze serie. Voor het geval de kijker de tekst aan het begin heeft gemist die aangeeft dat dit is gebaseerd op ware gebeurtenissen, wordt hiermee nogmaals benadrukt dat dit geen verzonnen verhaaltje is. Maar het roept wel direct de vraag op: konden de makers zelf geen beslissing nemen over wat voor een soort serie ze wilden?

Enkele minuten later gaat het van 2007 naar vijfentwintig jaar eerder. O, dus de opening was ook nog eens een raamvertelling? Nee, zo blijkt in de derde aflevering die ons uit de jaren tachtig sleurt, waar we net genesteld waren en weer de draad oppikt in het 'heden'. Stom, want nu is er geen tijd waaraan geankerd kan worden, wat storend is omdat er ook geen hoofdpersoon is. In de eerste aflevering is dat Imad, in aflevering twee duikt ineens ene Chet op, in de laatste twee is het kiezen tussen de Amerikaanse Lena en de Israëlische Teddy.

Imads motivatie om een militaire leider te worden van een privéleger wordt nooit gedeeld. De man lijkt de incidentele bomaanslagen in de burgeroorlog beu te zijn, dus gaat dan maar zelf bomaanslagen plegen. In de eerste aflevering is er nog enige nuance door aan te geven dat de aanwezigheid van het Amerikaanse leger niet erg bevorderend was voor de vrede, maar al gauw is het eenzijdig: Imad is gewoon een slechte man.

Alle personages spreken hun eigen taal, wat normaal gesproken een prettige en verstandige keuze zou zijn, maar in de narratieve ramp van Ghosts of Beirut is dit het zoveelste element dat bijdraagt aan het gebrek aan houvast. Het plot grijpt niet; slechts enkele losse zorgvuldig opgebouwde momenten zoals een aankomende bomaanslag weten de aandacht erbij te houden. Maar dit zijn slechts vrijstaande sequenties, het geheel is voornamelijk moeilijk doen om de indruk van een intelligente serie te wekken – en ze zijn ook niet memorabel.

De acteurs doen hun best. Van alles dat op zich in orde is zal dit het meest opvallende zijn, al staan vrouwelijke personages in leidinggevende functies wel heel vaak met de armen over elkaar. In de tweede helft mag de serie zich in de handjes wrijven met de aanwezigheid van actrice Zineb Triki die onlangs al schitterde in het Franse Vortex en ook hier weer met gemak ongekend goed naturel kan spelen.

Overige technische aspecten als geluid, montage en sets zijn in orde. Het camerawerk niet altijd. In de eerste aflevering zit een shot van een voorbijrijdende auto dat is uitgevoerd zoals men deed eind jaren zeventig; dit past niet in de stijl van de serie, gewoon een sullige keuze. In de laatste aflevering voeren twee personages een gesprek, maar de camera richt zich voornamelijk op het roerei dat een van hen aan het bereiden is – het heeft geen enkele functie, bovenliggend of onderliggend.

Een kleiner publiek of niet: het verhaal van Mughniyeh had echt een documentaire moeten zijn. Op die manier hoeft er geen emotionele conclusie te zijn en is er bovenal niks bij verzonnen. Dat had maximaal negentig minuten kunnen vullen en dat was voldoende geweest. Om Ghosts of Beirut het beste te kunnen volgen zou de serie in een keer achter elkaar moeten worden bekeken, maar het is niet erg uitnodigend om dat ook echt te doen.

★★☆☆☆

Ghosts of Beirut is te zien bij SkyShowtime.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Summer I Turned Pretty': Welk geliefd personage is er niet meer bij in seizoen 2?
Series / Interview

'The Summer I Turned Pretty': Welk geliefd personage is er niet meer bij in seizoen 2?

Een van de hoofdpersonages uit seizoen een van 'The Summer I Turned Pretty' komt niet meer voor in het tweede seizoen.

Jenny Han, de schrijver en bedenker van The Summer I Turned Pretty, legt uit waarom een bepaald personage niet meer te zien is in het tweede seizoen.

De boeken van Han zijn verfilmd tot een serie met dezelfde naam door Prime Video in 2022. De eerste drie afleveringen van seizoen 2 gingen op 14 juli in première, maar er zijn een aantal veranderingen ten opzichte van seizoen 1.
.

Geen Shayla


Zo merkten oplettende fans al snel op dat Shayla niet meer te zien was in de serie, hoewel ze een van de hoofdpersonages was in het eerste seizoen.



Maar nu heeft Han tijdens een recent interview met Entertainment Weekly uitgelegd waarom Shayla afwezig is in het tweede seizoen. Bekijk haar uitspraak hieronder.

Prioriteiten stellen


"Er was één aflevering waarin we haar wilden hebben, maar het lukte niet," Begon Han. "Dat is jammer, want we hadden graag een passend afscheid willen geven aan de relatie tussen Steven en Shayla."

En: "Er zijn veel personages uit seizoen 1 waarvan we graag meer hadden willen zien dit seizoen, maar seizoen 2 bracht uitdagingen met zich mee vanwege de strakke tijdslijn, die slechts iets meer dan een week beslaat. Daarnaast lag de focus van het boekenverhaal heel specifiek op Belly's rouw en haar reis naar zelfvergeving, en elk ander verhaal in de serie moest daaruit voortvloeien."

Ze sloot af met: "Rouw kan ervoor zorgen dat mensen naar binnen keren en echt kijken naar degenen die hen het dierbaarst zijn, de mensen die er altijd al waren. Dit seizoen zal dat aspect weerspiegelen."



Bekijk alle afleveringen van The Summer I Turned Pretty op Prime Video.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix komt deze week met 7 nieuwe afleveringen waaronder een nieuw seizoen 'Sweet Magnolias'
Series / Nieuws

Netflix komt deze week met 7 nieuwe afleveringen waaronder een nieuw seizoen 'Sweet Magnolias'

Deze week is er op Netflix van alles te zien uit alle hoeken van de wereld.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Knokke Off (seizoen 1)



Verschijnt op: 19 juli
Genre: Drama
Kijk op: Netflix

Synopsis: Tijdens een zinderende zomer aan de Belgische kust proberen rijke vrienden om te gaan met liefdesperikelen en verwachtingen. Ze leren dat volwassen worden lang niet altijd makkelijk is.





Riverdale (seizoen 7 - aflevering 15)



Verschijnt op: 20 juli
Genre: Criminaliteit / Drama / Mysterie
Kijk op Netflix

Synopsis: Terwijl hij de moeilijkheden van de romantiek, school en familie ontdekt, raken Archie en zijn groep verstrikt in de donkere mysteries van Riverdale.





Sweet Magnolias (seizoen 3)



Verschijnt op: 20 juli
Genre: Drama / Romantiek
Kijk op Netflix

Synopsis: Goede vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue helpen elkaar terwijl ze een balans moeten vinden tussen relaties, familie en carrières in het zuidelijke stadje Serenity.





Overige series nieuw op Netflix



Hieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

19 juli: My Happy Marriage (seizoen 1 - aflevering 3) - Animatie / Drama / Fantasie - Miyo's neerbuigende familie ziet haar niet staan, maar samen met haar machtige aanstaande man komen haar ware zelf en verborgen krachten langzaam naar boven.

21 juli: Too Hot to Handle (seizoen 5 - aflevering 5-7) - Spelshow / Reality-TV / Romantiek - Knappe vrijgezellen ontmoeten elkaar aan de oevers van het paradijs. Maar om de verleidelijke hoofdprijs te winnen, zullen ze seks moeten opgeven.

22 & 23 juli: King the Land (seizoen 1 - aflevering 11-12) - Komedie / Romantiek - Tijdens een gespannen strijd om een erfenis krijgt een charmante erfgenaam ruzie met zijn hardwerkende werkneemster en haar onweerstaanbare glimlach - waar hij niet tegen kan.

22 & 23 juli: See You in My 19th Life (seizoen 1 - aflevering 11-12) - Komedie / Fantasie / Romantiek - Ban Ji-eum kan eindeloos reïncarneren. Maar wanneer haar 18e leven wordt afgebroken, wijdt ze het volgende aan het vinden van haar inmiddels volwassen jeugdliefde.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Deze langlopende scifi-serie eindigde met één van de meest gehate finales aller tijden

  2. 2. Mysterieuze sciencefictionserie heeft Netflix al bijna 6 weken in zijn greep: is het voldoende?

  3. 3. "Sherlock, ontmoet je gelijke": critici op Rotten Tomatoes zijn laaiend enthousiast over dit gloednieuwe moordmysterie

  4. 4. Met de beruchte 0% op Rotten Tomatoes is dit de slechtste Netflix-serie aller tijden

  5. 5. Duistere Netflix-thriller trapt over een paar dagen af: is dit de volgende hit?

Bekijk alle artikelen