search
Deze scènes uit de boeken moeten sowieso voorkomen in de nieuwe 'Harry Potter'-reboot
Series / Nieuws

Deze scènes uit de boeken moeten sowieso voorkomen in de nieuwe 'Harry Potter'-reboot

Wat heeft de 'Harry Potter'-reboot voor zin als onze favoriete scènes uit de boeken er niet in te zien zijn?

De Harry Potter-serie van HBO gaat opnieuw de verhalen uit de boeken verfilmen. En om niet in herhaling te vallen, zou het een goed idee zijn als de serie een hoop scènes uit de boeken toevoegt die niet in de films voorkwamen.

Aangezien het nieuwe Harry Potter-project van HBO een serie is die gepland staat voor zeven seizoenen, is er veel meer tijd om de verhalen uit de boeken te vertellen dan in de films. Dat betekent dat geliefde scènes die niet in de films voorkwamen nu wel te zien zullen zijn. Dit zijn vier scènes die sowieso in de serie moeten voorkomen.

De bruiloft van Bill en Fleur


De bruiloft van Bill Weasley en Fleur Delacour in Harry Potter and the Deathly Hallows is een lichtpuntje in een enorm donkere tijd. In de films zien we het feest van de bruiloft, dat een erg chaotische afloop heeft. Maar de bruiloft zelf zou ook een goede toevoeging zijn aan de serie, om het contrast duidelijk te maken.

Ook zou het een erg humoristische scène zijn, aangezien Harry het evenement bijwoont in een belachelijke vermomming als Barney Weasley. Een beetje humor kunnen we wel gebruiken tijdens het meest duistere hoofdstuk van de Harry Potter-franchise.

Ron als klassenoudste


Het zal de mensen die de boeken niet gelezen hebben waarschijnlijk verbazen, maar het is echt waar: Ron treedt in de voetsporen van zijn broer Percy en wordt klassenoudste. Dit werd uit de films gelaten, terwijl dit eigenlijk een essentieel deel is van zijn verhaal.Ron wordt altijd vergeleken met zijn oudere broers. Het is voor hem dus een belangrijke prestatie dat hij klassenoudste is geworden, vooral omdat iedereen eigenlijk had verwacht dat de titel naar Harry zou gaan. Ook Hermelien werd klassenoudste, maar dat is natuurlijk een minder grote verrassing.

Het dagelijkse leven van de Potters


In de films was er te weinig tijd om veel te focussen op het leven van de Potters voordat het noodlot toesloeg. Fans van de films weten dus niet dat Lily en James een kat hadden of dat Sirius Harry een miniatuurbezem gaf voor zijn eerste verjaardag.Door flashbacks toe te voegen naar het dagelijkse leven van de Potters, zou de serie ons er op bepaalde momenten aan kunnen herinneren hoe tragisch hun verhaal is en de harten van kijkers kunnen breken. Het is nog niet bekend wanneer de reboot te zien zal zijn. Bekijk de Harry Potter-films op HBO Max.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen