search
Is Marvel's 'Secret Invasion' finale sterk genoeg om teleurstellend seizoen te herstellen?
Series / Nieuws

Is Marvel's 'Secret Invasion' finale sterk genoeg om teleurstellend seizoen te herstellen?

Marvel probeert zichzelf te redden met een grote climax op het einde van Secret Invasion.

Het nieuwe Marvel-project Secret Invasion werd niet met open armen ontvangen door de fans. Sterker nog, er is heel veel negatieve kritiek op de nieuwe serie. Kan Marvel zichzelf nog redden of is Secret Invasion gedoemd te mislukken?

Secret Invasion probeerde vanaf het begin al serieuzer en meer gegrond te zijn dan de andere Marvel-projecten. Ook is er veel meer geweld, maar toch krijgt de serie het voor elkaar om saai te zijn.

Toch nog hoop?


In de eerste paar afleveringen shockeerde de serie fans al met een paar onverwachte gebeurtenissen. Helaas viel dit niet helemaal lekker bij fans, waardoor de serie al meteen een slechte indruk had achtergelaten.De nieuwe trailer van Marvel voor Secret Invasion belooft een grote climax voor de laatste twee afleveringen. Kan de serie zichzelf hier nog mee redden of is het een verloren zaak?

Fans niet blij


Het zal een hele moeilijke taak zijn om ontevreden fans in twee afleveringen van mening te laten veranderen. Hopelijk lukt het Marvel, maar het ziet er somber uit voor Secret Invasion.

Bekijk hieronder de nieuwe trailer en stream Secret Invasion op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen