search
Disney’s langverwachte High School Musical 4: niet wat fans hadden verwacht
Series / Nieuws

Disney’s langverwachte High School Musical 4: niet wat fans hadden verwacht

Disney weet wat de fans willen en staat daarom dus klaar met de vierde High School Musical film.

In 2006 ging High School Musical in première en dat was meteen een succes. De originele Disney Channel film kreeg meteen twee sequels en ook nu zijn we de iconische musical nog niet vergeten.

Gezien het succes van de drie films, hoopten fans heel lang op een vierde film met de originele cast, maar deze is er nooit meer gekomen. Het verhaal stopte echt toen het doek omlaag ging.

Een interessante serie


In 2019 werden alle fans van de films weer even omgetoverd tot hun jongere zelf toen High School Musical: The Musical: The Series uitkwam. Deze serie volgt een groep middelbare scholieren die op de echte East High zitten.

Dit maakt de serie heel erg meta, wat soms verwarrend kan zijn. In het vierde en laatste seizoen omarmt de serie dit meta-aspect echter helemaal en creëren ze de film waar fans al jaren op gewacht hebben: High School Musical 4!

De vierde film in het vierde seizoen


Het idee klinkt misschien een beetje ingewikkeld, maar het komt erop neer dat een gedeelte van de originele cast zal verschijnen in het vierde seizoen om een fictieve vierde film te maken.

Bekijk hieronder de teaser voor seizoen 4 en stream High School Musical: The Musical: The Series op Disney+.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen