search
Waar is Jim Parsons, de grote ster van 'The Big Bang Theory' eigenlijk gebleven?
Series / Nieuws

Waar is Jim Parsons, de grote ster van 'The Big Bang Theory' eigenlijk gebleven?

Jim Parsons is al een paar jaar niet meer in films of series verschenen.

Het is inmiddels alweer 4 jaar geleden dat de laatste aflevering van The Big Bang Theory werd uitgezonden. De grote ster van de serie was Sheldon, gespeeld door Jim Parsons. Wat doet Parsons tegenwoordig eigenlijk?

Jim Parsons brak in The Big Bang Theory door als de geniale en sociaal onhandige natuurkundige Sheldon Cooper. Voor deze rol had hij al bijrollen in series als Ed, Garden State en Judging Amy. Ook tijdens zijn periode in The Big Bang Theory verscheen hij als acteur in een aantal films, waaronder The Normal Heart en Hidden Figures.

Voice-over


Het einde van The Big Bang Theory was voor Parsons niet volledig het einde van de serie. Parsons nam namelijk niet volledig afstand van zijn rol als Sheldon aangezien hij niet alleen producer is van de spin-off The Young Sheldon maar daar ook als verteller/voice-over fungeert.

Parsons is de laatste jaren ook opgedoken in een aantal films. Zo acteerde Parsons recentelijk ook in A Kid Like Jake en Highly Wicked, Spoiler Alert en The Boys in the Band. Hij speelde en produceerde de serie Hollywood

2021


Parsons is dus nog altijd behoorlijk actief. Dit jaar is het op acteervlak nog even stil rond Parsons. We kunnen alleen maar afwachten wanneer Parsons weer op het witte doek verschijnt.

Kijk hier lekker wat oude afleveringen van The big Bang Theory op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen