search
Deze 3 Videoland Originals in augustus gaan jouw zomer compleet maken

Deze 3 Videoland Originals in augustus gaan jouw zomer compleet maken

Een nieuwe 'Love Island' staat ons te wachten, samen met nog meer toptelevisie.

Mitchell van Vuren
Videoland trakteert hun abonnees deze zomer op maar liefst 3(!) nieuwe Videoland Originals, waaronder een nieuw seizoen Love Island en De Roelvinkjes. Check gauw van welke jij zeker gaat genieten.

Geuze & Gorgels: Geen Controle | Vanaf 9 augustusDe Temptation Island-presentatoren geven voor de verandering nu de controle uit handen en gaan op avontuur in een podcastbus. De luisteraars van de podcast zijn degenen die bepalen waar het duo heengaat, wat een roadtrip vol verrassingen op moet leveren.

Bekijk op instagram

Love Island Nederland en België seizoen 4 | Vanaf 21 augustusViktor Verhulst en Holly Mae Brood presenteren een nieuw seizoen vanuit een prachtige Spaanse villa. Twaalf koppels uit Nederland en Vlaanderen gaan de uitdaging aan om hun liefde te testen. Wie van hen gaat als het beste koppel van 2023 de prijs van €25.000,- mee naar huis nemen?

Bekijk op instagram

De Roelvinkjes | Vanaf 28 augustusHet dagelijks leven van Dave, Donny én Dries komt langs na een moeilijke tijd. Dave is vader geworden nadat hij zijn verslaving is overkomen. Donny heeft door zijn strijd tegen kanker en het herstellen van zijn ongeluk veel geleerd, terwijl Dries ook weer een dagje ouder wordt.

Check hier de promovideo van het nieuwe seizoen.

Aanbevolen artikelen