search
Film 'Community' absoluut in de maak: bevestiging ondanks stakingsperikelen
Series / Nieuws

Film 'Community' absoluut in de maak: bevestiging ondanks stakingsperikelen

Na een hoop gedoe om de film van de grond te krijgen zorgt de acteur voor wat geruststelling.

Er was al langer sprake van dat er van de komische hitserie Community een film gemaakt zou worden. Nu ook dit project te maken heeft met alle stakingen meldt acteur Joel McHale dat de film er hoe dan ook gaat komen.

Na zes jaar de hoofdrol te hebben gespeeld als de geschrapte advocaat Jeff Winger was McHale een van de Community-leden die achter het idee van een film stond. Hij staat echter ook 100% achter de stakingen.

Het komt er sowieso aan


Aanvankelijk stond maker Dan Harmon niet heel erg te springen om een film te maken. Hij wilde er pas aan denken als hij Community echt begon te missen. McHale zegt er het volgende over:

"Natuurlijk, met de huidige stakingen, waar ik 100% achter sta, hadden we al plannen om de film op te nemen. Het wordt alleen vertraagd. Maar we zijn er nog steeds mee bezig. Het gaat er sowieso aankomen, zij het met wat vertraging.

Twijfel over terugkeer cast


Bij de aankondiging van de nog te verschijnen film waren er speculaties of acteurs Yvette Nicole Brown en Donald Glover hun rol opnieuw zouden spelen. Inmiddels is bevestigd dat Glover terugkeert, Brown's betrokkenheid is nog niet bevestigd.



Kijk tot die tijd alle afleveringen van Community op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen