search
Donald Glover's terugkeer in 'Community' film bevestigd door showrunner

Donald Glover's terugkeer in 'Community' film bevestigd door showrunner

Dan Harmon: "Ik zou er niet aan willen denken [de film] te maken zonder Donald."

Daan Kusen
Nu de Community-film er daadwerkelijk komt, is er slechts een brandende vraag: wie komt er terug? Showrunner Dan Harmon gaf onlangs een grote hint.

Omdat er in de eerste aankondiging van de film een naam opmerkelijk afwezig was, maakte dat fans onrustig. Donald Glover, die het personage Troy Barnes speelt, stond er niet tussen. Dat kon toch niet, toch?

Geen film zonder Donald
Toch lijkt het erop dat Dan Harmon de terugkeer van Glover (die fan-favoriet Troy Barnes speelde) toch bekend heeft gemaakt, tijdens een Keynote gesprek bij Variety's Business Managers Breakfast.

"Bij gebrek aan een beter woord, er is een balletje opgegooid. Donald [Glover] is "down to clown". Ik zou er niet aan willen denken [de film] zonder Donald te maken," zegt Harmon.

Nu Shirley nog
Nu Glover zo goed als terugkeert in de film, is alleen nog de vraag of Yvette Nicole Brown's personage Shirley Bennett terug komt. Dat lijkt inmiddels wel te gebeuren, sinds de actrice bezig is met onderhandelingen.

Wanneer de film uitkomt is nog niet zeker. Wel is zeker dat hij te streamen zal zijn op Peacock, waar alle zes de seizoenen al zullen wachten in aanloop naar de film. Waar de Community film in Nederland te streamen zal zijn is nog onbekend.Aanbevolen artikelen