search
'Better Call Saul'-ster Bob Odenkirk vertelt over het belang van de stakingen
Series / Nieuws

'Better Call Saul'-ster Bob Odenkirk vertelt over het belang van de stakingen

Ook Better Call Saul-ster Bob Odenkirk doet mee aan de huidige stakingen gaande in Hollywood.

Better Call Saul en Breaking Bad-ster Bob Odenkirk zit waarschijnlijk alles behalve krap bij kas, maar toch steunt hij zijn collega's tijdens de staking van de WGA en SAG-AFTRA!

De Writers Guild of America staakt al sinds mei, en de SAG-AFTRA, een vakbond voor acteurs, heeft zich daar sinds kort bij aangesloten. Grote acteurs uit de industrie zijn niet bang om hun mening te laten horen.

Bob Odenkirk over de staking


Zoals Bob Odenkirk, de ster uit Better Call Saul wiens personage voor het eerst populair werd in Breaking Bad. Hij staakt vrolijk mee, en laat ook op straat zijn gezicht zien.

Het officiële Twitter-account van SAG-AFTRA kwam hem tegen, en vroeg even wat hij van de situatie vindt. Hij antwoordde als volgt:

"Hallo, ik ben Bob Odenkirk. Ik ben lid van SAG-AFTRA sinds 1988. En we moeten dit nu doen. En we moeten dit goed doen. Zodat we dit de komende 20 jaar niet hoeven te doen. Laten we het goed doen. Hou vol!"



Veteraan


Bob Odenkirk draait inderdaad al een hele tijd mee in de filmindustrie. Hij ging in de jaren 80 van start met rollen in bijvoorbeeld Saturday Night Live, terwijl hij ook onderdeel was van films als Roseanne, Wayne's World 2, The Cable Guy en Seinfield.

Sinds het einde van Better Call Saul zagen we Odenkirk in een aantal tv-series, zoals Lucky Hank en The Bear.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen