search
'Ted Lasso'-ster over mogelijke spin-off
Series / Nieuws

'Ted Lasso'-ster over mogelijke spin-off

Zit er een Ted Lasso spin-off aan te komen? Brett Goldstein beantwoordt die prangende vraag!

Apple TV+ wist aardig wat los te maken toen ze vorige maand een tweet plaatsten die mogelijk hintte naar een Ted Lasso spin-off. Maar zit die er nu wel of niet aan te komen?

Brett Goldstein, die zowel voor Ted Lasso schreef als er zelf in verscheen, beantwoordt de vraag. Is er hoop op een vervolg op Ted Lasso?

Ted Lasso spin-off in de maak?


In een recent interview met Entertainment Weekly kreeg Goldstein die vraag gesteld, met de tweet in gedachten. Hij antwoordde als volgt:

"Om maar duidelijk te zijn, wij waren daar allemaal niet bij betrokken. Ik denk dat ze gewoon een plaatje uit de serie wilden laten zien. Ik denk dat veel mensen het verkeerd geïnterpreteerd hebben."

"Waar zou die potentiële spin-off over gaan? Ja, ik denk dat Roy chocoladekoekjes zou maken voor Rebecca, en het zou gaan over Beard en Roy die uitvechten wie er het slechtst kan communiceren. En Nate die zijn ding doet. En de hele tijd een hoop gelach."



Geen concrete plannen


Zo blijkt dat Goldstein momenteel geen concrete plannen heeft voor een spin-off, hoewel hij wellicht op ideeën zou kunnen komen mocht dat nodig zijn. Voorlopig moeten we het echter even zonder de serie doen, helaas!

Ted Lasso is te zien op Apple TV+.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen