search
Wist jij dit? Brad Pitt en Jason Priestley waren kamergenoten en bestreden elkaar in bizarre competitie
Series / Nieuws

Wist jij dit? Brad Pitt en Jason Priestley waren kamergenoten en bestreden elkaar in bizarre competitie

Brad Pitt en Jason Priestley samen op kamers, kun je je dat nog voorstellen?

Wist je dat Brad Pitt en Jason Priestley, vooral bekend als Brandon uit Beverly Hills 90210 samen een appartement deelden in de jaren '90?

De heren waren beiden nog niet zo bekend als nu en ze deelden een appartement terwijl ze allebei op zoek waren naar hun grote doorbraak in de filmindustrie. Priestley vertelde hierover dat ze in die tijd weinig te besteden hadden. De heren kochten goedkope maaltijden, huismerk bier en Marlboro-sigaretten.

Vreemde competitie


Wat hun vriendschap nog interessanter maakte, was hun vreemde competitie. Terwijl ze hun dagen samen doorbrachten, hield Brad Pitt in het geheim een relatie met Geena Davis. Echter, om de een of andere reden weigerde Geena het appartement te bezoeken.

Volgens Priestley had dit mogelijk te maken met een bizarre wedstrijd die de heren met elkaar hielden. Ze deden steeds een wedstrijd wie het het langst kon volhouden zonder te douchen en te scheren. Elke keer als er een auditie op hun pad kwam, moesten ze zich wel opfrissen en een einde maken aan deze uitdaging.

Goede herinneringen


Ondanks de armoedige tijd en bizarre wedstrijd bewaart Jason Priestley goede herinneringen aan hun tijd samen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen