search
Nieuwe foto onthuld van de 'Percy Jackson'-serie: Wordt dit de nieuwste sensatie op Disney+?
Series / Nieuws

Nieuwe foto onthuld van de 'Percy Jackson'-serie: Wordt dit de nieuwste sensatie op Disney+?

Wordt 'Percy Jackson & The Olympians' het nieuwste succes van Disney+? Deze foto geeft ons alvast een voorproefje.

Meer dan tien jaar na de twee nogal slecht ontvangen films van Fox, krijgt de fantasyserie Percy Jackson & The Olympians een nieuwe serie op Disney+. Vanwege San Diego Comic-Con hebben we nu een van de eerste foto's gekregen van de nieuwe hoofdrolspelers in de serie.

De serie is gebaseerd op de gelijknamige young adult boekenserie van auteur Rick Riordan. Het verhaal van Percy Jackson & the Olympians volgt Percy Jackson nadat hij erachter komt dat hij een halfgod is. Het filmen van de serie werd in februari afgerond. Disney kan nu dus beginnen met de promotie en bracht afgelopen herfst een teaser-trailer uit en afgelopen week nog de eerste poster.

Nieuwe foto


Bezoekers die op San Diego Comic-Con langs de kraam van Disney+ dwalen, worden getrakteerd op een nieuwe glimp van de drie hoofdrolspelers van Percy Jackson, Percy (Walker Scobell), Grover (Aryan Simhadri) en Annabeth (Leah Jeffries). De afbeelding toont de drie personages in opvallende poses, waaruit blijkt dat ze klaar zijn voor de strijd. Bekijk de foto hier.

De cast van Percy Jackson & The Olympians zal waarschijnlijk niet aanwezig zijn op San Diego Comic-Con vanwege de aanhoudende SAG-AFTRA-staking. Toch zorgt Disney er via een speciaal evenement op 22 juli voor dat de serie goed vertegenwoordigd is op de conventie. Dit kan van alles betekenen, maar de meeste fans hopen op een nieuwe trailer.

Veelbelovend


Percy Jackson & The Olympians is momenteel een van de meest geanticipeerde titels op Disney+, als een van de weinige series die niet verbonden is aan het MCU of Star Wars. De serie zou het begin kunnen betekenen van een nieuwe franchise, als deze beter ontvangen wordt dan de films van tien jaar geleden.Schrijver Riordan was zelf allesbehalve positief over deze films. Gelukkig is hij dit keer betrokken bij het maken van de serie, wat al een goed teken is voor de fans van de boeken. Percy Jackson & The Olympians verschijnt in 2024 op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen