Worden er ineens afleveringen geschrapt in seizoen 1 van 'Percy Jackson'?

De producer van 'Percy Jackson' kaart de geruchten aan over de inkorting van seizoen 1.

Nienke Sterken, 25-05-2023 06:00

Er zijn de laatste tijd verschillende geruchten rond gegaan over het eerste seizoen van Percy Jackson and the Olympians. Veel fans waren ervan overtuigd dat er afleveringen werden geschrapt, maar de producer heeft onlangs op Twitter laten weten hoe het echt zit.
Seizoen 1 van Percy Jackson is gebaseerd op het boek The Lightning Thief van Rick Riordan. De opnames zijn afgelopen februari afgerond en de puntjes worden nu op de i gezet met de bewerking van de visuele effecten.

Geruchten

Veel fans begonnen te speculeren dat het seizoen werd ingekort en dat er afleveringen geschrapt zouden zijn, doordat er in een rapport was vermeld dat de serie uit slechts 6 afleveringen zou bestaan in plaats van 8.

Foutje

Gelukkig heeft Becky Riordan, de vrouw van Rick Riordan en tevens de producer van de serie, alle misverstanden uit de wereld geholpen met een tweet.

Ze schreef: "Let op, als je het nog niet wist, er zijn 8 afleveringen van onze tv-serie. Geen idee waar die 6 vandaan komt? Misschien een typfout?"

Daarna voegde ze nog toe: "Als het verhaal in slechts 6 afleveringen zou worden verteld, zou dat betekenen dat Percy zich niet eens zou herinneren dat hij op een belangrijke zoektocht is. Hmm, wacht eens even, dat is ook bijna gebeurd!"Geruststelling

We weten nu dus zeker dat het eerste seizoen van Percy Jackson uit 8 afleveringen zal bestaan. Naar verwachting wordt de serie begin 2024 uitgebracht op Disney+.


Stream Percy Jackson and the Olympians vanaf 2024 op Disney+.
Lees meer over: Percy Jackson, Percy Jackson and the Olympians, Rick Riordan, Becky Riordan, Disney, The Lightning Thief

Populair nieuws

Populair nieuws

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix