Het onwaarschijnlijk verleden van hoofdrolspeler Bryan Cranston uit 'Breaking Bad', hij werd verdacht van een gruwelijke misdaad

Bryan Cranston raakte in zijn jongere jaren betrokken bij een echte moord.

Bas de Kramer, 21-07-2023 17:59

Bryan Cranston is bij het grote publiek bekend van zijn rol als Walter White in Breaking Bad. Walter White is een man die zijn leven radicaal verandert nadat hij heeft vernomen dat hij ernstig ziek is en verandert van een degelijke leraar op een middelbare school naar een drugsdealer.
White wordt op een gegeven moment ook door de politie ontdekt en er wordt van allerlei kanten, zowel vanuit de drugswereld als door de politie op hem gejaagd. De acteur Bryan Cranston heeft in zijn eigen leven ook te maken gekregen met de politie.

Moord?

Het begon allemaal in de jaren 70, toen Cranston en zijn broer Kyle besloten een tweejarige motorreis door de Verenigde Staten te maken. Onderweg namen zij allerlei kortlopende baantjes aan om hun reis mee te kunnen bekostigen.

Op een gegeven moment werkten zij als obers in een restaurant. De chef-kok van het restaurant was een nare man die zijn werknemers zeer slecht behandelde. Als gevolg hiervan maakten veel van zijn collega's grapjes over het vermoorden van de chef-kok.

Motor

Op een dag werd de chef-kok echter daadwerkelijk vermoord en dat was precies de dag waarop de Cranston-broers hun motor hadden gepakt om hun reis voort te zetten.

"Aan het einde van het seizoen, in de lente, pakten mijn broer en ik de motoren en reden naar het noorden. Op dat moment verdween de chef-kok. Hij werd dood aangetroffen."

De politie kwam naar de Hawaiian Inn en zei: 'Heeft iemand hier gesproken over de moord op Peter Wong?' Iedereen had zoiets van 'uhm...' 'Ok, is er iemand die er niet over heeft gesproken?' En ze zeiden dat de gebroeders Cranston op hun motoren waren vertrokken. We hoorden dat ze ons zochten."


De broers bleken uiteindelijk onschuldig te zijn, maar waren dus wel in echte 'whodunnit' beland.

Kijk Breaking Bad terug op Netflix.
Lees meer over: gustavo fring, breaking bad, netflix, walter white, jesse pinkman, vince gilligan

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Mogelijkheid voor terugkeer 'New Girl'

Mogelijkheid voor terugkeer 'New Girl'

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in