search
Dit ongebruikte idee had 'WandaVision' nog duizend keer beter kunnen maken
Series / Nieuws

Dit ongebruikte idee had 'WandaVision' nog duizend keer beter kunnen maken

Fans kunnen niet geloven dat de makers van 'WandaVision' deze kans hebben laten schieten.

WandaVision verscheen in 2021 op Disney+. De serie met 9 afleveringen slaagde erin om fans zowel gefrustreerd als tevreden achter te laten. We kunnen in ieder geval wel stellen dat WandaVision tot nu toe een van de beste Disney+-series is. Toch had de serie nog beter kunnen zijn.

Een interessant detail over de serie werd onthuld in de documentaireserie van Disney+ Marvel's MPower. Verrassend genoeg verbindt het detail WandaVision met Spider-Man. In een van de afleveringen van MPower krijgen we een kijkje in de schrijverskamer van WandaVision.

Mirror Dimension


Midden in de stroom van ideeën en brainstormsessies, zag een fan een paar intrigerende aantekeningen op het bord. Een van deze aantekeningen was: "Agatha opent de Mirror Dimension in haar kast", en de andere was duidelijk: "Dr. Strange gevangen".

In het Marvel-universum lijken deze gebeurtenissen misschien best normaal, maar als je wat beter nadenkt valt er iets op: dit lijkt een duidelijke verwijzing te zijn naar Spider-Man: No Way Home. Herinner je je de scène waarin Doctor Strange Spider-Man achtervolgt, waarna hij gevangen wordt in de Mirror Dimension?

Cameo Dr. Strange


Wat we in WandaVision hadden kunnen zien, zou waarschijnlijk een kleine cameo van Dr. Strange zijn geweest. Het zou niet alleen een leuk detail geweest zijn, maar het zou ook wat informatie hebben opgeleverd over de tijdlijn van de MCU-projecten, die momenteel een beetje rommelig is.Deze ontdekking heeft WandaVision zeker nog intrigerend gemaakt. Het is jammer dat we Dr. Strange niet in de serie hebben gezien, al was het maar een korte cameo geweest. Bekijk WandaVision op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen