search
'The Walking Dead' spin-offs 'Dead City' en 'Daryl Dixon' vóór release al vernieuwd voor 2e seizoen
Series / Nieuws

'The Walking Dead' spin-offs 'Dead City' en 'Daryl Dixon' vóór release al vernieuwd voor 2e seizoen

Eén van de spin-offs is nog niet eens uit maar staat nu al garant voor minstens twee seizoenen.

Het volgende hoofdstuk in de wereld van The Walking Dead wordt ingeluid met goed nieuws voor de spin-offs Dead City en het nog te verschijnen Daryl Dixon. Van beide is het tweede seizoen al besteld.

Het nieuws werd bekendgemaakt op de San Diego Comic-Con. Voor Dead City komt het nieuws op de vooravond van de eerste seizoensfinale. Daryl Dixon gaat op 10 september in première.

Verheugd op meer apocalypse


De grote baas van tv-netwerk AMC, Dan McDermott, vertelde bij de aankondiging: "We kunnen niet wachten om de 'Dead City'-fans weer terug te brengen naar het epicentrum van Manhattan voor meer kabelbaan-actie met Maggie en Negan."

Hij vervolgt: "En vooruitlopend op de première zijn we erg verheugd om de nadruk op Daryl te leggen als we de apocalypse naar Frankrijk brengen en de Notre Dame, Pont du Gard en andere iconische locaties transformeren in een apocalyptisch landschap."

Daryl gaat internationaal


In de spin-off Dead City kruipen acteurs Lauren Cohan en Jeffrey Dean Morgan weer in de huid van Maggie en Negan. In Daryl Dixon neemt acteur Norman Reedus de rol weer op zich van de held met de kruisboog, te zien in de nieuwste trailer.Maar je kunt natuurlijk ook gewoon nog eens alle afleveringen kijken van waar het allemaal begon. Stream alle afleveringen van The Walking Dead op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen