search
Actrice haalt hard uit naar Netflix nadat haar serie 'Hard Cell' is gecanceld
Series / Nieuws

Actrice haalt hard uit naar Netflix nadat haar serie 'Hard Cell' is gecanceld

Catherine Tate is niet blij met hoe Netflix het cancellen van haar serie heeft afgehandeld.

Netflix staat inmiddels bekend om het cancellen van series na één seizoen, waarvan nu ook de serie Hard Cell het slachtoffer is geworden. Het is altijd vervelend als een geliefde serie wordt geannuleerd, maar het komt nog net even wat harder aan als je de hoofdrolspeler bent.

Catherine Tate heeft onlangs onthuld dat haar gevangenis-mockumentary Hard Cell door Netflix werd gecanceld en dat niemand haar daarover had ingelicht. Het lijkt het erop dat de serie voor onbepaalde tijd is opgeschort - tot grote ergernis van de hoofdrolspeler.

Geen idee


Tate maakte deze week een schokkende bekentenis tijdens de BBC Two's Breakfast Show waarin ze onthulde dat ze geen idee had dat Hard Cell was geannuleerd door de streamingdienst:

"Ze hadden een wisseling van personeel en zoals gebeurt wanneer iemand die opdracht heeft gegeven voor de serie vertrekt, willen ze vaak opnieuw beginnen", legde ze uit. De actrice voegde eraan toe: "Ik begrijp het een beetje, maar het zou leuk geweest zijn als ze het me hadden verteld".

Doctor Who


Haar frustratie is best wel terecht, gezien het feit dat Tate meerdere personages speelde in de comedy, die slechts zes afleveringen duurde. In de serie speelde ook Cheryl Fergison, wie bekendstaat om haar rol als Heather Trott in EastEnders.



Hoewel Hard Cell voorlopig voorbij is, kunnen fans Tate later dit jaar nog wel zien in de langverwachte Doctor Who-specials. Daarin zal ze terugkeren in haar rol als companion Donna Noble ter ere van het 60-jarig jubileum. Bekijk Hard Cell op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen