search
Atom Eve's geheimen ontmaskerd in de speciale 'Invincible' aflevering
Series / Nieuws

Atom Eve's geheimen ontmaskerd in de speciale 'Invincible' aflevering

Wow! Van deze onthullingen over Atom Eve moeten we echt even bijkomen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Na twee jaar lang wachten worden Invincible-fans getrakteerd op een speciale aflevering van Atom Eve. In deze special van een uur wordt haar leven uitgelegd; van hoe ze haar krachten kreeg tot hoe ze opgroeide.

Er zijn kleine details zoals het superheldenkostuum van Atom Eve dat over de loop van de jaren veranderd is. Ook was het al bekend dat er verder ingegaan zou worden op de slechte relatie tussen Eve en haar moeder.

Haar krachten


Misschien wel één van de belangrijkste dingen is hoe Eve haar krachten heeft gekregen. Haar biologische moeder was namelijk onderdeel van de experimenten van dokter Brandyworth tijdens haar zwangerschap.

Tijdens de bevalling werd het laboratorium echter aangevallen door de Lizard League. De moeder van Polly werd echter op dat moment naar het ziekenhuis gebracht waar Eve omgewisseld is met het overleden dochtertje van Adam en Betsy Wilkins.

Trauma


Haar verhaal eindigt door te laten zien hoe krachtig Eve werkelijk is. Door al het trauma dat ze in haar leven opgelopen heeft, lukt het haar om de herinneringen van anderen te wissen.

De speciale aflevering wordt dan ook afgesloten met Eve die de herinneringen van overheidsfunctionarissen wist.

Bekijk hieronder de trailer en stream Invincible op Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen