search
Netflix pakt uit met vlammende documentaire over de rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard
Series / Nieuws

Netflix pakt uit met vlammende documentaire over de rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard

Er komt een documentaire over de veelbesproken rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard.

Netflix heeft onlangs de releasedatum bevestigd voor de langverwachte driedelige documentaireserie over het proces van Johnny Depp versus Amber Heard. De rechtbankzaak domineerde wekenlang de krantenkoppen en zal nu een Netflix-documentaire worden.

Direct na het veelbesproken proces verwierf Netflix de rechten voor een documentaireserie en de streamingdienst zette snel vaart achter de productie rondom de rechtszaak.

Depp vs Heard


De zaak werd gewonnen door Johnny Depp maar Amber Heard kreeg ongeveer 2 miljoen dollar aan schadevergoeding toegewezen vanwege lasterlijke beschuldigingen gemaakt door de advocaat van Depp, Adam Waldman.

De documentaireserie zich waarschijnlijk richten op de verschillende verhaallijnen die tijdens het proces naar voren kwamen, met de nadruk op bizarre incidenten die plaatsvonden tijdens de turbulente relatie van het stel, wat de uitspraak zelf overschaduwde.

Release


De Amerikaanse releasedatum voor de documentaireserie staat gepland op 16 augustus 2023, hoewel de releasedatum voor Europa later zou zijn.

Netflix heeft aangegeven een 'neutraal' perspectief te willen bieden op de gebeurtenissen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen