search
Seks, drugs en rock & roll in deze nieuwe veelbesproken hitserie op Netflix
Series / Nieuws

Seks, drugs en rock & roll in deze nieuwe veelbesproken hitserie op Netflix

De serie 'Knokke Off' is direct de meest bekeken serie op Netflix.

De nieuwe Belgische serie Knokke Off scoort verschrikkelijk goed in Nederland. De serie die zich afspeelt in de exclusieve Belgische kustplaats Knokke is onmiddellijk op de eerste plaats beland in de Netflix top 10.

In de serie wordt de zomer in Knokke gevierd door een groep veelal verwende jongeren. Eén van die jongens is Alex, gespeeld door Willem De Schryver, die met zijn vrienden groep dagelijks flaneert over de promenade.

Alex


Alex komt uit een welgesteld gezin, geniet van het feesten en heeft grootse plannen om een horecazaak in Knokke te starten. Hij heeft een relatie met Louise, gespeeld door Pommelien Thijs, en die lijkt op haar beurt nogal onder de indruk te zijn van de Nederlandse en veel minder welgestelde Daan ,gespeeld door Eliyha Altena, die samen met zijn moeder Melissa, gespeeld door Anna Drijver, op de plaatselijke camping arriveert.

Daan is een jongen van kleur en wordt niet geaccepteerd door het blanke gezelschap. Alex maakt zelfs belachelijke opmerkingen over Daan wanneer hij gedwongen wordt om als bediende te werken. Ook wordt duidelijk dat Daans' moeder Melissa betrokken is bij dubieuze praktijken, en er ontstaat een web van intriges.

Bekijk op instagram


Kijk de serie hier op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen