search
Merkwaardig: Eerste HBO Max-serie binnenkort te zien op Netflix
Series / Nieuws

Merkwaardig: Eerste HBO Max-serie binnenkort te zien op Netflix

Binnenkort kunnen we ook enkele HBO Max-series kijken op Netflix. Zie hier welke!

HBO Max leent de komende tijd enkele series uit aan Netflix, waarvan de eerste binnenkort te zien is. Ballers komt 14 augustus naar de concurrerende streamingdienst.

Misschien opmerkelijk maar waar: HBO brengt series van hun platform HBO Max de komende tijd ook naar Netflix. De serie Ballers is daar de eerste van.

Ballers op Netflix


Ballers was gedurende vijf seizoenen - van 2015 tot en met 2019 - te zien op HBO. Nu is de serie te zien op de streamingdienst HBO Max. De serie is gemaakt door Stephen Levinson en heeft Dwayne Johnson in de hoofdrol.

Ballers gaat over professionele sport en het leven in de spotlight van de atleten, agenten en managers die in dat wereldje leven. Naast The Rock zien we Rob Corddry, John David Washington, Omar Miller, Donovan W. Carter, Troy Garity en London Brown ook terug in de serie.



HBO Max-series op Netflix


Warner Bros. Discovery heeft afgelopen zomer een deal gesloten met Netflix om enkele HBO Max-series naar Netflix te brengen. De andere series die nog volgen zijn Band of Brothers, The Pacific en Six Feet Under.

Ballers is nu al te zien op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen