search
Dit 'Grey's Anatomy'-personage is de serie niet waardig
Series / Nieuws

Dit 'Grey's Anatomy'-personage is de serie niet waardig

Dit personage was eigenlijk geheel overbodig, maar werd toegevoegd voor extra schokeffect.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Gedurende de 19 seizoenen van Grey's Anatomy is er nooit een tekort geweest aan dubieuze beslissingen vanuit de schrijverskamer. Niet alle personages waren even leuk om naar te kijken, en er is één personage in het specifiek dat eigenlijk helemaal niet in de serie had moeten verschijnen.

Een moment in de serie dat iedereen shockeerde was de introductie van Lexie Gray, de geheime zus van Meredith. Op dat moment waren kijkers nog niet zo moe geworden van het aantal gekke wendingen dat in het verder realistische medische drama gegooid werden, dus werd Lexie verwelkomd door de fans.

Maggie


Later in de serie werd Lexie onderdeel van een van de meest geliefde en tragische koppels van de serie toen ze samenwerkte met Mark Sloan. Beide personages stierven als gevolg van het vliegtuigongeluk. Je zou denken dat de schrijvers de waanzin van de situatie niet zouden kunnen overtreffen na het verhaal van Lexie, maar toch deden ze het.

Slechts één seizoen later verwelkomde het ziekenhuis namelijk een andere dokter, Maggie Pierce, die later opnieuw… Jawel, Meredith's geheime zus bleek te zijn. Toen kijkers erachter kwamen dat ze het biologische kind was van Ellis Gray en Richard Webber, hadden ze al een perfecte versie van een personage in hun hoofd, en de persoonlijkheid die Maggie kreeg hielp daar niet bij.

Bergafwaarts


Op het moment van haar introductie voelde het alsof ze was binnengebracht om schokeffect toe te voegen aan de serie, maar de schrijvers niet wisten wat ze daarna met haar aanmoesten. Tot op de dag van vandaag geloven veel kijkers dat de introductie van Maggie Pierce het punt markeerde waarop Grey's Anatomy bergafwaarts begon te gaan.



Maar gezien het feit dat de serie onlangs werd verlengd voor zijn 20e seizoen, kun je toch wel stellen dat geen enkel personage echt serieuze schade aan de serie heeft toegebracht. Grey's Anatomy is te zien op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen