search
Prachtige series met een zwaar teleurstellend einde, waarom nou toch?
Series / Featured

Prachtige series met een zwaar teleurstellend einde, waarom nou toch?

'Game of Thrones' en 'Lost' zijn allebei topseries. Het zijn allebei ook series met een zwaar teleurstellend slot.

Niets zo vervelend als een prachtige serie die zonder glorie eindigt. Wij zetten er toch een paar voor jullie op een rijtje.

Game of Thrones


Game of Thrones is misschien wel de beste serie ooit gemaakt. Echter dat verschrikkelijke laatste seizoen blijft je als fan toch bij. Wat begon als een genuanceerd, ingewikkeld verhaal over politiek, oorlogvoering en draken, eindigde in een gehaast en warrig einde.

De Nachtkoning werd vrij gemakkelijk en plots verslagen door Arya. Bran, waar eigenlijk nooit een zinnig woord uitkwam, werd plots benoemd als koning en Daenerys verloor haar zelfbeheersing.

Het was echt een taai einde voor de liefhebbers.

Lost


Het prachtige Lost begon als een intrigerend drama over overlevenden van een vliegtuigcrash die zijn gestrand op een schijnbaar onbewoond eiland.

Uiteindelijk bleek dit een bizar en mysterieus eiland waar allerlei vage dingen plaatsvonden en dat was bijzonder spannend vorm gegeven. Echter aan het einde waren er zoveel mysteries die nog een verklaring verdienden dat de makers besloten helemaal niet meer met verklaringen te komen. Was het nu allemaal maar een nare droom in het vagevuur? Een erg onbevredigend einde was het in ieder geval wel.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen